Hullámvölgyben csapatunk!

Nyomtatás PDF

A Nagyhegyes mérkőzést látva múlt vasárnap azt hittük,hogy ettől nem lehet gyengébben játszani. Csapatunknak ez most sikerült.

 

A mérkőzés elején mint oly sokszor csapatunk vette magához az irányítást de mint az utóbbi hetekben ez a fölény meddőnek bizonyult. Játékunkat a pontatlanság és figyelmetlenség jellemezte. Még a mezőnyben próbáltuk is a labdát tartani, de a passzainkba hiba csúszott. Így nem volt meglepő, hogy a félidő közepén  a polgáriak megszerezték a vezetést. Egy jobb szélről beadott labdára érkező is volt és az előny a hazaiaknál. Gyenge játékunk mellé a határozatlanságunk is felróható volt, nem mertünk egy az egyben párharcokat felvállalni. A polgári kontrák viszont magukban hordozták a veszélyt.

A játék képe a fordulás után sem változott, támadásainkat  átütő erő nélkül szövögettük. Edzőnk cserékkel próbálta frissíteni a társaságot de a beszálló játékosaink se nyújtottak most kiemelkedőt. A mérkőzés vége felé azonban felcsillant a remény. Daróczi Péter tört be a 16-oson belülre, ahol buktatták, a megítélt 11-est Újvári lőtte a hazaiak hálójába. Reménykedtünk, hogy ha már győzelmet nem szerezzük meg legalább az x megmarad de tévedtünk. A lefújás előtti pillanatokban egy eladott labda, amiből a hazaiak a kapunk elé kerülve góllal fejezték be a támadást. Határozatlanságunkért nagy árat fizettünk (ha nincs az eladott labda). Az igazsághoz azonban hozzá tartozik, hogy lehet les állás előzte meg a találatot.

Mindent összevetve: A hazaiak megérdemelten szerezték meg a 3 pontot mert többet tettek a sikerért. Nekünk pedig SZERDÁIG nagyon össze kel szednünk magunkat.

SZERDÁN 11.07-én 18:00-kor  pótoljuk az első fordulóban elmaradt DEAC elleni találkozót.

Reméljük kijövünk a hullámvölgyből és megszerezzük a "fontos" 3 pontot.

EREDMÉNY:

POLGÁRI VSE-HAJDÚNÁNÁS GB. FK 2:1 (1:0)

Gólunkat Újvári Zsolt 11-esből szerezte.

Ifistáink hozva a kötelezőt, ember hátrányban, 2:1-es győzelmet arattak.

Részletek a mérkőzésről később...