Gyenge játékkal,kiszenvedett döntetlen!

Nyomtatás PDF

Azt szokták mondani, hogy a kötelező a legnehezebb! Ez most a csapatunk számára igazolást nyert!

 

Szeles, fázós időben indult a találkozó és az ellenfél már a mérkőzés elején tett arról ,hogy a kilátogató közönség még dermedtebben figyelje játékosaink szenvedését.

A Nagyhegyes a mérkőzés elejétől támadólag léptek fel ,nem látszott a két csapaton a táblázaton elfoglalt helyezések távolsága. Kicsit olyan minden mindegy alapon álltak a találkozóhoz,felvállalva a nyílt sisakos játékot. A felázott talajhoz is jobban alkalmazkodtak,kontrajátékuk pedig veszélyt jelentett kapunkra. A 28.perc meghozta számukra a vezetést, Nagy Csaba kapott kitűnő átadást melyet a megtorpanó kapusunk mellet a kapunkba lőtt. A kapott gól nem rázta fel  a társaságot, rengeteg pontatlanság, figyelmetlenség jellemezte játékunkat. Szerencsénkre kontráikból több gólt nem lőttek, így egy gólos hátránnyal vártuk a második felvonást.

A második félidő se hozott nagy áttörést támadó játékunkban. Igaz a labdát többet birtokoltuk és már a kapujuk elé is odaértünk, de igazi gólhelyzetet ekkor még nem tudtunk kialakítani. A félidő közepén volt csapatunknak egy jó 15 perce, ekkor örülhetett ellenfelünk,hogy nem egyenlítettünk. Az a tény,hogy gólt nem tudtunk lőni görcsössé tette a fiúkat( ismét sok pontatlanság, elpattant labda volt a jellemző ). Már mindenki beletörődött a vereségbe amikor a 83.percben Takács István Tamást ugratták ki, aki köszönte szépen és a nagyhegyesi hálóba lőtte a pöttyöst. Ekkor felcsillant a remény a 3 pont megszerzésére, de a vendégek veszélyes kontráikkal jelezték,hogy az 1 pontot ők már nem engedik el. Ha támadójuk egy kicsit jobban céloz pont nélkül maradhattunk volna.

Mindent összevetve: Gyenge játékkal sikerült döntetlenre menteni az eredményt, egy harcosan játszó ellenfél ellen. Jövő héten a mumus (Polgár) ellen ettől több kell majd.

EREDMÉNY: Hajdúnánás GB. FK-Nagyhegyes 1:1 (0:1)

Gólszerzők: Takács István Tamás a 83. illetve Nagy Csaba a 28. percben.

Részletes jegyzőkönyv edzői nyilatkozatok később...