Gálaelőadás!

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „hajdúnánás-kaba foci”

Mint ahogy felvezető cikkünkben  említettük, a felkészülési időszakban nem jöttek csapatunk számára az eredmények. Akkor azt jósoltuk, hogy a gyenge főpróbát gálaelőadás szokta követni. Nos ezt a megérzésünket a mai eredmény mindenképp alátámasztja. A játék minden elemében jobban teljesítő nánási focisták, hét góllal bizonyultak jobbnak a Kabai Meteorit SE csapatától.

Pedig az első percek nem teljesen ezt a képet vetítették elő. Többet volt nálunk a labda és az ellenfél kapuja elé is odaértünk, de a vendégek is jelezték hogy a pályán vannak. Szerencsénkre próbálkozásaikat nem kísérte siker. Az első negyedóra végén magunkhoz ragadtuk a vezetést. Egy hosszú indításra startolt rá Újvári Zsolt, akit az ellenfél kapusa csak szabálytalanul tudott szerelni, 11-es! A büntetőt, Polgár Gábor helyezte higgadtan a kapuba. A folytatásban is mi kezdeményeztünk többet, bár a félidő végéig nem tudtuk bevenni az ellenfél kapuját. Azonban a 45. perc csak meghozta a második gólt. Kiss Lajos kapott remek indítást a jobb oldalon,beadására pedig  Polgár Gábor érkezett a legjobb ütemben.

A szünetre megnyugtató előnnyel vonulhattunk.

A folytatás pedig még gólerősebb játékot hozott. Az 51. percben, Újvári Zsolt gólja már a három gólos előnyt jelentette számunkra. A gólok és a szemre is tetszetős játék  tudatában edzőnk cserékre szánta el magát, melyek a lehető legjobban sikerültek. A 66. percben Jóna koprodukció következett. Jóna Lajos gyönyörű passza, Jóna Gábort találta meg, aki nem is hibázta el helyzetét.Hat perc múlva ismét zörgött a kabai háló. Vass Ádámot hozták kihagyhatatlan helyzetbe társai, ő is élt lehetőségével. 5-0. És akkor ha egy üzlet beindul! A 78. percben ismét Újvári Zsolt volt eredményes, meglőve saját maga második gólját. Az egyre jobban fáradó vendégeknek a kegyelemdöfést, friss igazolásunk adta meg. A 86. minutumban egy kapu előtti kavarodásnál Iván Krisztián eszmélt a leghamarabb és tette bemutatkozását emlékezetessé.

Mindent összevetve, megérdemelt győzelmet arattunk a kiesés elől menekülő és több új játékost felvonultató Kabai Meteorit SE ellen. Ez kell hogy önbizalmat adjon számunkra, a jövő hét végén ránk váró Berettyóújfalu elleni mérkőzésre.

Eredmény:

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Kabai Meteorit SE  7-0  (2-0)

100 néző  Forgács K. (Géhl B., Molnár L)

Hajdúnánás: László T.- Zsuga Á.(Tornyai V.), Csatári D., Perényi R.( Iván K.),  Kiss L.(Kondora K.), Polgár G.(Vass Á.),  Újvári Zs, Fodor J.(Jóna L.),  Bencze D., Szilágyi Á., Kovács G.(Jóna G.)

Edző:Daróczi Péter

Kabai Meteorit SE: Szegi J.- Márton D., Mester M.(Piroska A.), Jeney D., Kovács M.(Tamás M.), Szabó B., Kállai D.(Veres N), Kozma L., Czidor R., Ale M, Nagy K.

Edző: Plókai Mihály

gólok: Polgár Gábor (14. és 45. percben), Újvári Zsolt (51. és 78.percben), Jóna Gábor a 66., Vass Ádám a 73. és Iván Krisztián a 86.percben

Folytatás, március 2-án Berettyóújfaluban!