Pótolunk!

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „hajdúnánás-kaba foci”

Számunkra már februárban elindul a tavaszi fordulók sora.

Mint köztudott, a remek őszi időjárásnak köszönhetően az MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága két  tavaszi fordulót is novemberre írt ki. Több ellenlábas élt is a lehetőséggel, de a mi 16. fordulóra kiírt Kaba elleni találkozónk a vendég csapat betegsége miatt elmaradt. Ezt az ütközetet pótoljuk be a ránk váró vasárnap.

 

Játékosaink egy igen kemény felkészülésen vannak túl. A komoly fizikai terhelés mellett több fronton is helyt kellett állnunk, hisz a felnőtt keretre épülő futsal csapat folyamatosan játékban volt, sőt ezen derbik mellé a nagy pályás edzőmeccsek is becsatlakoztak.. Sajnos a felkészülési találkozók nem hoztak számunkra jó eredményeket, de nekünk nem is ezeket kell megnyerni. A taktikai elemek begyakorlásán, játékunk finomításán volt a hangsúly. Az eredmények alapján van még hova fejlődnünk, a hibák kijavításán pedig folyamatosan dolgozik keretünk.

Felkészülési mérkőzéseink eredményei:

Hajdúböszörményi TE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  2-1

Polgári VSE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  4-1

Hajdúszoboszlói SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  5-1

Az eredmények nem mérvadóak, de szembetűnő a sok kapott gól és a kevés rúgott találat. A védelmünk nem mindig állt jól a lábán, de ebben nagy szerepet játszott, hogy ebből a sorból dőlt ki a legtöbb játékosunk. Tornyai Viktor, Kiss Attila és Tóth Viktor is a maródiak listáját növelték, ők még nem régen tudtak csak munkába állni. Bekapcsolódásukra nagy szükségünk van, hisz így nagyobb a merítési lehetősége edzőnknek. Az előre játék is akadozott, hiába alakítottunk ki helyzeteket, azok kihasználatlanul maradtak.  támadó szekciónk sem tudta le ezt a felkészülést sérülés nélkül. Elég csak ha Cservák Tibor Böszörmény elleni,vagy Polgár Gábor Szoboszló ellen szerzett sérülését említjük. Ezek mellett mindig akadt olyan, aki nem volt mindig egészséges

Reményeink szerint keretünk túl lép lassan a sérülés hullámon és egyre több játékosunk áll majd edzőnk rendelkezésére. A jó rajt mindenképp jól jönne és erre most minden lehetőségünk adott. A kabai társaság sereghajtóként érkezik hozzánk! Az eddig lejátszott 15 forduló alatt csak egy pontot szereztek és 21 rúgott gól mellé 86-ot kaptak. A holtszezon alatt ők is erősítettek keretükön, de azt gondoljuk hazai pályán nem elfogadható más eredmény , csak a győzelem.

Kapcsolódó kép

És akkor amire mindenki kíváncsi!

Keretünket ért változások:

Távozók:

-keretünket három játékos hagyta el.

Rőth András Pál: Külföldi munkalehetőséget kapott, mellyel élni szeretne. Ezért felhagy a futballal és a civil életben próbálja kiaknázni lehetőségeit.

Félegyházi Zoltán: A több játéklehetőség miatt, a megye II-es  Görbeházi KSE csapatát választotta

Gyöngy Tamás: A hajdúszoboszlói csapat hívására mondott igent, ellenlábasunknál folytatja tavasszal.

Segítségüket, játékukat köszönjük! További sikeres pályafutást kívánunk számukra!

Érkezők:

Két visszatérőnk van!

Jóna Gábor: Komoly sérülését hátrahagyva, januárban ismét munkába állt. Visszatérésével a középpályánk erősödhet.

Újvári Zsolt: Munkahelyi elfoglaltsága miatt volt kénytelen háttérbe szorítani a futballt, de januárban ő is játékra jelentkezett.

Iván Krisztián:

Az 1996.01.23-án született ukrán-magyar kettős állampolgárságú játékosunk, az FC Munkács kötelékében töltötte fiatal éveit. Innen került Magyarországra és felnőtt játékosként a Hajdúdorog színeiben mutatkozott be.  A védelemben vagy szűrőként is szereplő újoncunk a dorogi éveket hátrahagyva, egy kálmánházi kitérő után igazolt hozzánk.

Reméljük visszatérőink és friss igazolásunk is hamar segítségére lesz csapatunknak .

És akkor a legfontosabb:

2019.02.24.   Hajdúnánás , Nagy Norbert Sportközpont  14:00

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Kabai Meteorit SE

A találkozó előtt, 12:00-tól az U-19 is pályára lép.