Szinte hibátlanul...

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Az  utánpótlás csapataink közül, az U-19 az a korosztály, ahol  a srácok a maximumot hozták ki a lehetőségeikből. Kondora József keze alatt egy sikerre éhes, jó társaság alakult ki.

A bajnokságot remek formában kezdték a srácok! Az első három fordulót hibátlanul teljesítették, az első pontvesztésünk a Hajdúböszörmény ellen idegenben történt, de ezen a meccsen is jók voltunk az X-re. Az 5. és 8. forduló között ismét nem találtunk legyőzőre,játékosaink folyamatosan az élbolyban tartották a csapatot. Az őszi szezon egyetlen vereségét a 9. fordulóban szenvedtük el.  A nagy rivális otthonában, Hajdúsámsonban maradtunk alul egy góllal. Sajnos ezen a rangadón hamar hátrányba kerültünk és csak az eredmény kozmetikázására futotta energiánkból. Ez a pofon jókor jött és tanulva a mérkőzésből, a további fordulók ismételten csak hajdúnánási győzelmeket hoztak. Ezen eredmények tudatában és annak köszönhetően, hogy riválisunk is bukott két ütközetet, a 15. forduló után vezettük a tabellát. Azonban jelen állás szerint a 2. helyről várjuk a folytatást, hiszen a kedvező időjárási körülményeknek köszönhetően a Hajdúsámson még két előre hozott bajnokit megnyert, míg a mi fiataljaink már nem léptek pályára. A Kaba elleni találkozó betegség miatt elmaradt,a Berettyóújfalu pedig a kiírt időpontban fogadja csapatainkat.

A számok pedig nem hazudnak:

Győzelem: 13

-hazai pályán: Berettyóújfalu,DEAC, Bocskai SE Vámospércs, Hajdúhadház,Hosszúpályi DASE csapatai ellen

- vendégként: Kaba, Sárrétudvari, Derecske, Nyíradony, Monostorpályi, Hajdúszoboszló és a Debreceni L.A. ellen

 

Döntetlen eredmény: 1

-hazai környezetben, a Hajdúböszörmény ellenében

 

Vereség: 1

-idegenben, Hajdúsámsonban

Legnagyobb arányú győzelmünk:

idegenben: Kabai Meteorit SE ellen  13:0

hazai pályán: a DASE csapata ellenében, szintén 13:0

Az eddig lejátszott 15 forduló alatt, mi lőttük a második legtöbb gólt, szám szerint 75-öt! Míg az egész bajnokságot figyelve, a mi hátvédsorunk a legmegbízhatóbb, kapusainknak csak 12-szer kellett a labdát a hálóból kiszedni. Ezek remek mutató, hisz  a tabellán mögöttünk helyezkedő Hajdúböszörmény tudott még 20 kapott gól alatt maradni.

A 75 gólunkon a következőképp osztozkodtak játékosaink:

Lakatos Dániel 14

Vass Ádám 12

Vadász László Achilles 10

Fülöp Áron 9

Gurbai Tamás 6

Vadász Dániel Lajos 5

Tacsi Bence Imre 4

Bényei Olivér, Kutasi Szabolcs 3-3

Bencze Botond, Siket András Erhard 2-2

Mezei József, Miheller Csaba,  Prónay Tamás, Varga Nándor 1-1 gólt lőttek

Mindent összevetve, remek őszt tudhatunk magunk mögött ebben a korosztályban.  Főleg annak tudatában, hogy koruk szerint, többen akár még az U-16- os  csapatban is szerepelhetnének.

Ismerve edzőnket, a tavaszra is felkészíti majd csapatát és reményeink szerint mindenképp éremmel zárják majd a bajnokságot.

Hajrá Hajdúnánás!!