Kis létszámmal, pont nélkül...

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Főleg sérülések miatt voltak távol maradók, így nem volt meglepetés, hogy a tegnapi napon alig volt hadra fogható játékosunk.

A 11 kezdő mellett, egy mezőny és egy kapus csere állt rendelkezésére edzőnknek, akinek az első félidő végén egy újabb sérülés miatt ismét változtatnia kellett.

 

Ezen hátráltató tényezők miatt nem volt meglepetés, hogy a hazai környezetben játszó Hajdúsámson ellen, egy nem túl színvonalas de küzdelmes mérkőzésen nem sikerült pontot szerezni. Kétszer sikerült egyenlítenünk , de a véghajrában egy kiállítás miatt 10 főre fogyatkozó csapatunk már nem bírt ellenfelével és egy gólos vereséget szenvedett. Játékosaink még így is mindent megtettek a győzelem érdekében, de ez most ennyire volt elég.

Most már csak abban reménykedünk, hogy sérültjeink hamar felépülnek és a ránk váró fordulókat megfelelő létszámmal tudjuk majd le.

Eredmény:

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.–Hajdúnánás FK 3–2 (1–1)

135 néző. Vezette: Szűcs L. (Papp J., Takács I.)

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.: Bajka M.–Daru I., Papp M., Kubán Z., Somogyi I., Halász Z., Mertin L. (Tiba B.), Szabó G., Szabó B., Kiss R. (Biri B.), Tömöri L.

Edző: Halász Zoltán

Hajdúnánás FK: László T.–Zsuga Á., Csatári D., Félegyházi Z. (Tornyai V.), Perényi R., Cservák T., Gyöngy T., Fodor J., Szilágyi Á., Kovács G., Polgár G.

Edző: Daróczi Péter

Gól: Halász Z. (2), Mertin L., illetve Gyöngy T. (2)

Jók: mindenki

Kiállítva: Fodor J.

Ifi: 3–2

Halász Zoltán: Alacsony színvonalú küzdelmes mérkőzésen nem igazán alakult ki folyamatos játék. Több helyzetet dolgoztunk ki, mint ellenfelünk, így megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a mai napon a szerencsével sem álltunk hadilábon.

Daróczi Péter: Később nyilatkozik.

A hétvége további eredményei:

Hajdúhadházi FK - DASE  2-3  (1-0)

Monostorpályi SE - Hajdúszoboszlói SE  0-4  (0-1)

Derecskei LSE - Hajdúböszörményi TE  1-0  (1-0)

DEAC - Sárrétudvari KSE  3-6  (2-1)

Bocskai SE Vámospércs - Kabai Meteorit SE  6-3  (2-2)

Nyíradony VVTK - Berettyóújfalui SE  3-2  (2-1)

DVSC II - Hosszúpályi SE  12-0  (4-0)