Sorozatban a harmadik...

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „focis láb labda”

Újabb vereségünknek köszönhetően, immár három mérkőzéses nyeretlenségi szériát tudhatunk magunk mögött.

Mint ahogy említettük, a Hajdúböszörmény elleni mérkőzés után a csapat háza táján mindenkinek főtt a feje. Sorozatos sérülések, eltiltások és egyéb,irányú elfoglaltságok miatt még az is kérdéses volt, hogy ki tudunk-e állítani 11 játékost. Próbálkoztunk a találkozó elhalasztásával is , de ezen téren sem jártunk sikerrel. Így nem maradt más hátra, mint előre. Több ifjú titánnal a fedélzeten, szombat délután mégis csak belevágtunk a lehetetlenbe.

 

A mérkőzés, meglepetésünkre nem azt a forgatókönyvet hozta mint vártuk! Nem alárendelt szerepben, hanem emelt fővel játszottak játékosaink, sőt az összecsapást is inkább mi irányítottuk. Helyzetek mindkét oldalon adódtak, de az első felvonásban érintetlenek maradtak a hálók.

A második 45 perc elején azonban egy védelmi megingásunkat kihasználta a hazai gárda, így hamar hátrányba kerültünk. A gól nem tört meg bennünket, a mezőnyben jól játszottunk, csak az utolsó passzokba, érintésekbe csúszott hiba. Már szinte mindenki elkönyvelte az egy gólos vereséget, amikor is a 87. percben újabb apró hibát vétettünk és a derecskei csapat megnyugtatóvá tette előnyét. De csapatunk harcosságát mutatja az a tény, hogy még ezek után sem adtuk fel és Csatári Dávid révén a 91. percben szépítettünk. Sajnos az egyenlítésre nem maradt idő, így három mérkőzés óta nem szereztünk pontot.

A látottak alapján pedig nem érdemeltünk vereséget! Javítani az eddigieken  vasárnap délután lesz lehetőségünk, a Debreceni EAC gárdája ellen.

Eredmény:

Derecskei LSE–Hajdúnánás FK 2–1 (0–0)

100 néző. Vezette: Kövér F.

Derecskei LSE: Menyhárt N.–Bun R., Szilágyi M., Vadász I., Sólyom M., Csizmadia Cs. (Fekete L.), Alimán J., Gali V. (Pintér D.), Mile M., Berán B., Papp Á. (Rózsa O.)

Edző: Szép Sándor

Hajdúnánás FK: László T.–Csatári D., Rőth A., Félegyházi Z., Richter A. (Vass Á.), Kiss L., Gyöngy T., Kondora K., Fodor J., Bencze D., Gurbai T.

Edző: Daróczi Péter

Gól: Gali V., Fekete L., illetve Csatári D.

Jók: Vadász Balázs., Alimán J., Fekete D., Bun R., illetve Gurbai T., Bencze D., Csatári D.

Ifi: 1-2

Szép Sándor: A mai mérkőzés egyetlen pozitívuma az, hogy sikerült itthon tartanunk a három bajnoki pontot.

Daróczi Péter: Ezer sebből vérezve érkeztünk Derecskére. Ma a csapat megmutatta, hogy tud egymásért küzdeni és harcolni. Sajnos a mérkőzésen veszítettünk, de azon dolgozunk, hogy a kialakított helyzeteket gólra váltsuk és akkor más eredményt is el tudunk érni. Minden tiszteletem a csapaté, akik ilyen összeállításban is vállalták a játékot, illetve külön köszönet az ifi csapatból bemutatkozó játékosoknak.

A hétvége további eredményei:

DEAC–DASE 4–1 (2–0)

Bocskai SE Vámospércs–Hosszúpályi SE 2–4 (0–1)

Hajdúböszörményi TE–Kabai Meteorit SE 9–0 (6–0)

Sárrétudvari KSE–Berettyóújfalui SE 4–2 (2–1)

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.–Monostorpályi SE 4–5 (3–3)

Nyíradony VVTK–Hajdúszoboszlói SE 2–1 (1–1)

DVSC – II.–Hajdúhadházi FK 16–1 (7–0)