Érdekes...

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „foci”

Minden tekintetben érdekes mérkőzést láthatott az, aki ma délután kilátogatott a Nagy Norbert Sportközpontba!

 

Egy nagyon jól felkészített és minden csibészséggel megáldott csikócsapat volt az ellenfelünk, akiket sikerült a mérkőzés első perceiben meglepni. Határozott kezdésünknek köszönhetően, a 10. percben büntetőhöz jutott csapatunk, azonban sajnos eme lehetőségünkkel nem tudtunk élni. A kihagyott 11-es után a mérkőzés kiegyenlítettebbé vált, sőt ha az igazságot akarjuk írni, akkor azt is megemlíthetjük, hogy Igor Bogdanovics csapata határozottabbnak tűnt.  A helyzetek lehetőségek mindkét oldalon megvoltak ebben a periódusban is, de vagy a hátvédek lábaiban vagy a kapusok kezében haltak el a játékosok próbálkozásai. Tipikus egy gólos mérkőzést láthattunk, kihasználatlanul maradt ziccerekkel.

A folytatás is ugyanezt a képet mutatta. A vendégek szervezettebb játékot mutattak be és ennek meg is lett az eredménye. Az 56. percben, lesgyanús helyzetben lépett ki a vendégek játékosa és higgadtan értékesítette lehetőségét. A bekapott gól után cserékkel próbálta frissíteni csapatát edzőnk, a lehetőségeink ezek után is megvoltak, de mind-mind kihasználatlanul maradt. A mérkőzés végén pedig két kiállítás borzolta a nánási szurkolók idegeit. A piros lapok jogosságához  nem férhet kétség, de  magyarázatra szorulnak a kiváltó okok.

Megye I. szinten,  ritkán látott játékvezetésnek lehettünk szemtanúi. A következetesség teljes hiánya volt tapasztalható és a mai nap segítői sem álltak a helyzet magaslatán. Mint mondtuk, a piros lapok jogosságát nem vitatjuk, de mindkét kiállítást vendég fault előzött meg. Nyilván nem csak ez vezetett a vereséghez, hisz ha lehetőségeinket kihasználjuk akkor legalább egy X-re jók vagyunk, de nagyban befolyásolták a mérkőzés végkimenetelét.

És ettől már csak az egyik vendégjátékos megnyilvánulása volt csak szebb...

Elmondhatjuk az sem volt futballpályához illő!

Sőt ami még rosszabb, a jövő hét végén rendezendő Derecske elleni derbire, sérülések, eltiltások miatt nem tudjuk hogy milyen kerettel utazunk. Így az a találkozó is érdekesnek ígérkezik...

Eredmény:

Hajdúnánás FK–Hajdúböszörményi TE 0–1 (0–0)

200 néző. Vezette: Gálfi F. (Horváth G., Kecskeméti K.)

Hajdúnánás FK: László T.–Zsuga Á., Tornyai V., Perényi R. (Kiss L.), Gyöngy T. (Félegyházi Z.), Rőth A. (Kondora K.), Fodor J., Jóna L. (Cservák T.), Bencze D., Szilágyi Á., Kovács G.

Edző: Daróczi Péter

Hajdúböszörményi TE: Csorvási T.–Oláh N., Borbély M., Szathmári Zs., Hortó A., Misák S. (Kovács M.), Barna B. (Tóth T.), Kerek B., Kerecsen B. (Bányász K.), Juhász B., Bereczki T. (Nagy M.)

Edző: Bogdanovics Igor

Gól: Kerek B.

Jók: senki, illetve Kerek B., Hortó A., Szathmári Zs.

Kiállítva: Cservák T., Szilágyi Á.

Ifi: 0-0

Daróczi Péter: Nagyon nehéz egy vereség után olyan dolgokról nyilatkozni, amelyek befolyásolják a meccset, de a mai mérkőzésen a játékvezetőt a két kollégája magára hagyta, és ennek mi ittuk meg a levét. Ezután a Böszörmény egy lesgóllal győzött Hajdúnánáson. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy null-nullnál egy büntetőt hibáztunk, és sajnos a helyzeteinket nem tudtuk érvényesíteni a mérkőzésen. Gratulálok a Hajdúböszörménynek a győzelméhez.

Bogdanovics Igor: A megbeszélésen egy fontos dolgot kértem, mégpedig, hogy nyerjék meg a mérkőzést. Egy-nullra nyertünk, ezzel a fiúk teljesítették a kérésem.

A nap további eredményei:

Hajdúhadházi FK–Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 5–3 (4–1)

Monostorpályi SE–Bocskai SE Vámospércs 5–1 (5–1)

Kabai Meteorit SE–Sárrétudvari KSE 2–3 (2–2)

Berettyóújfalui SE–DVSC II. 0–5 (0–3)