Az idei harmadik...

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Ebben a szezonban ritkán játszott csapatunk döntetlent.

A vasárnap megrendezett Sárrétudvari elleni derbi, csak a harmadik ilyen eredményt hozta csapatunk számára ebben az idényben.

A találkozó elég jó iramot hozott, látszott hogy két jól felkészített csapat feszül egymásnak. Mezőnyfölényben játszottunk és helyzeteket is ki tudtunk alakkítani, de a vezetést mégis az ellenfél szerezte meg. Ehhez sajnos nem kellett vendég játékos, hisz egy hazai futballistáról került a labda saját kapujába. Edzőnk ezek után hadrendet váltott, cserére szánta el magát, de mezőnyfölényünk nem hozta meg a várva- várt egyenlítő találatot. Így a  félidő egy gólos vendég vezetéssel zárult.

A folytatásban is inkább mi irányítottuk a találkozót. A helyzeteket kialakítottuk, csak a befejezésekbe csúszott hiba.  Egészen a 66. percig nem tudtunk sikeresek lenni! Ekkor végre megtört a jég és Tóth Viktor találatának köszönhetően megszületett az egyenlítés. A gól után is támadásban maradtunk, azonban a kegyelemdöfést már nem tudtuk bevinni.

Ezzel az is eldőlt, hogy az utolsó forduló eredményétől függetlenül a tabella első négy helye elkelt! Bajnok lett a Hajdúböszörmény és a dobogóra a DVSC II illetve a Nyíradony VVTK állhat fel. Csapatunknak  a 4. pozíció maradt, de az elmúlt évek legtöbb pontját gyűjtöttük be eddig.

Eredmény:

Hajdúnánás FK–Sárrétudvari KSE 1–1 (0–1)

50 néző. Vezette: Szabó P. (Tóth G., Gyugos B.)

Hajdúnánás FK: László T.–Zsuga Á., Csatári D. (Polgár G.), Félegyházi Z. (Jóna G.), Perényi R., Cservák T., Kiss L., Gyöngy T. (Újvári Zs.), Fodor J., Kovács G., Tóth V.

Edző: Daróczi Péter

Sárrétudvari KSE: Kiss B.–Szabó T., Rozsik K., Füleki B., Erős L. (Juhász B.), Pálinkás R., Mészáros Cs., Balog A., Tóth N., Kiss D., Szűcs P.

Edző: Szabó Lajos

Gól: Tóth V., illetve Kovács G. (ög)

Jók: Mindenki (Mezőny legjobbja Kiss D.)

Ifi: 1-0

Daróczi Péter: Nem nyilatkozott.

Szabó Lajos: Kiegyenlített mérkőzésen megérdemelten hoztuk el az egy pontot Nánásról. Minden tiszteletem azé a 23 játékosé, aki a mai mérkőzésen magára öltötte a Sárrétudvari mezét, és megtett mindent azért, hogy ne égjünk meg egy jó csapat otthonában. Fegyelmezetten, bátran játszottunk büszke vagyok mind a két csapat hozzáállására.

A nap további eredményei:

DVSC II - DASE  9-0  (3-0)

gól: Bárány D.(4), Nagy A.(2), Bíró P., Nikitscher T., Dobi G.

Hosszúpályi SE - Monostorpályi SE  0-7  (0-2)

gól: Hegedüs Gy.(2), Lakatos Zs.(2), Patka J., Tóth A., Rózsa N.

Téglási VSE - Nyíradony VVTK  2-12  (0-4)

gól: Kiss J., Danó Zs. illetve Kiss Cs., Éles Z., Pataki E.(6), Vasas T., Kiss I., Gyügyei Z., Gerghel E.

Hajdúdorog SE - Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.  5-3  (3-1)

gól: Vincze Cs.(4), Franczel P. illetve Tömöri L., Szabó B., Mertin L.

Hajdúszoboszlói SE - Hajdúböszörményi TE  2-3  (2-0)

gól: Tóth L.(2) illetve Jeremiás G.(2), Lippai T.