Folytattuk jó sorozatunkat!

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Az elmúlt hétvégén látott gyengébb szereplés után, ma határozottabb játékot bemutatva, sima győzelmet könyvelhettünk el a jó erőkből álló Monostorpályival szemben.

 

Pedig a mérkőzés első félideje nem mindig ezt a végeredményt vetítette elő. Az első játékrész kimondottan küzdelmes, szoros játékot hozott, mely végén mi tudtunk előnyt kicsikarni. Ügyeletes góllövőnk, Polgár Gábor tudott eredményes lenni a félidő hajrájában. Szerencsénkre ez a találat megadta a második rész alaphangulatát.

A folytatás már egyértelműbb volt és ez hazai találatokban is megmutatkozott. Sorrendben, Gyöngy Tamás, Polgár Gábor (24.gólja),majd Újvári Zsolt is eredményes tudott lenni. Ezen találatokkal demoralizáltuk ellenfelünket , akik ezek után már nem tudtak megújulni.  Az újabb győzelmünknek köszönhetően még mindig versenyben vagyunk a dobogóért.

A jövő hét végén is kell majd a jó és eredményes játék, hisz május 6-án, a Hajdúszoboszló otthonában kell maradandót alkotni. Maradjunk annyiban, nem lesz egyszerű feladat.

Tények:

Hajdúnánás FK–Monostorpályi SE 4–0 (1–0)

50 néző. Vezette: Muszka Z. (Forgács K., Gyugos B.)

Hajdúnánás FK: László T. (Tóth D.)–Zsuga Á., Tornyai V. (Gyöngy T.), Félegyházi Z. (Csatári D.), Perényi R. (Cservák T.), Kiss L. (Jóna G.), Újvári Zs., Fodor J., Polgár G., Bencze D., Kovács G.

Edző: Daróczi Péter

Monostorpályi SE: Barna L.–Patka J., Sándor B. (Bodnár L.), Tóth A., Illés D. (Bodnár P.), Nyilas Sz. (Nyilas J.), Kiss G., Hegedűs Gy., Gellért M., Bereczky B., Lakatos Zs. (Rózsa N.)

Edző: Kaszás János

Gól: Polgár G. (2), Gyöngy T., Újvári Zs.

Jók: Senki

Ifi: 1-0

Daróczi Péter: Lapzártáig nem nyilatkozott.

Kaszás János: Rengeteg hibával és akarat nélkül nem lehet eredményesen focizni.

További vasárnapi eredmények:

Hosszúpályi SE–Hajdúböszörményi TE 1–4 (0–0)

Gól

Rostás K., illetve Nagy M., Linzenbold Zs., Rőth A., Lippai T.

Téglási VSE–DVSC II. 4–6 (3–4)

Gól

Jeney D. (2), Hevesi F., Kiss J., illetve Bereczki D., Nagy A., Kuti K., Nagy K., Mester M., Csősz R.

Hajdúdorog SE–Hajdúszoboszlói SE 1–1 (0–0)

Gól

Kovács A., illetve Tóth L.