Küzdelmes rangadón...

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „hajdúnánás hajdúdorog foci”

Ma nem a legszebb játékunkat mutattuk be, de egy küzdelmes mérkőzésről győzelemmel térhettünk haza.

A találkozó a rangadó minden kellékét tartalmazta. Csapatunk ezúttal kissé "tartalékos" felállásban érkezett az összecsapásra, sérülések, eltiltások tizedelték keretünket.

Szép számú közönség előtt, a mérkőzés első percei a dorogi csapaté volt. Látszott rajtuk, hogy már rég erre a mérkőzésre vártak. Többször odaértek kapunk elé, de helyzeteik kihasználatlanul maradtak. Ezzel ellentétben mi gólra váltottuk az első lehetőségünket. Egy pontrúgás szállt a dorogi kapu előterébe és a nagy kavarodásban, a hazaiak védőjét érintve hullt a labda a dorogi kapuba. Vezetésünk után inkább a küzdelem dominált és a rangadókon megszokott, már-már kemény belépők sem maradtak el. A 34. percben Polgár Gábor révén növeltük előnyünket, ezzel megnyugtató különbséget alakítottunk ki a félidő végére.

A folytatás is hasonló játékot hozott. Mindkét fél előtt adódtak lehetőségek, de a szépítést mégis egy kétes szituáció végén érte el a hazai csapat. Az 55. percben Tóth Viktor előbb a labdát rúgta el a dorogi támadó elől, majd a lábát is eltalálta. Ez a "szabálytalanság" pedig 11-est és kiállítást ért, a büntetőt pedig Dálnoki Zsolt értékesítette. Ezek után a hazaiak mindent egy lapra feltéve rohamoztak az egyenlítésért, mi pedig célfutballt játszva, csapatunkat átszervezve tartottuk előnyünket. Ez a játékrész sem maradhatott alattomos belépők nélkül csak ez már kiállítást nem vont maga után. Sőt az utolsó percekben még növelhettük volna előnyünket, de Újvári, majd  nem sokkal később Gyöngy Tamás lövése sem talált utat a hazaiak kapujába.

Mindent összevetve: Inkább küzdelmes mint látványos mérkőzésen, a szerencsét is magunk mellé állítva, értékes győzelmet könyvelhetünk el a jól küzdő Hajdúdoroggal szemben.

Eredmény:

Hajdúdorogi SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  1-2  (0-2)

gól: Dálnoki Zsolt az 56. illetve Juhász Bertalan (ög) a 12.. Polgár Gábor a 34.percben

Részletes jegyzőkönyv és a további eredmények, később...