Újabb három pont!

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Az elmúlt két hétvége nem hozott pontot futsal csapatunk számára. Játékban nem voltunk rosszabbak ellenfeleinktől, de sajnos valami mégis hiányzott.

Tegnap este azonban fordult a kocka! A tabella 7. helyén álló Dream-Car Futsal Cigánd csapata volt a vendég és ezúttal rossz házigazdának bizonyultunk. Hamar megszereztük a vezetést, hisz Perényi Roland, már a 4.percben mattolta a vendég védelmet. Alig négy perc múlva már kettő volt az előny. Ekkor Tornyai Viktor talált a vendégek hálójába. A folytatásban a helyzeteink megvoltak, de ezeket sajnos nem tudtuk kihasználni. Ennek ellenére maradt a két gólos előnyünk a félidő végére.

A második húsz perc is csapatunkról szólt. Még úgy is, hogy a 26. percben Polgár Gábor a kiállítás sorsára jutott. Eddig a momentumig Kiss Lajos is a Cigándiak kapujába talált egyszer, így a vendégek válasza csak a szépítésre volt elegendő. Ezek után beindult a nánási henger! Tornyai Viktor három(összességében negyedik), majd Bencze Donát góljainak köszönhetően, a 37.percben már 7:1-et mutatott az eredményjelző. A látogatók még kozmetikázni próbáltak az eredményen, de csak egyszer tudtak túljárni kapusunk eszén.

A végére maradt az öt gólos kölönbség. A megszerzett három pontnak köszönhetően, két pontra megközelítettük a 10. helyen álló Gyulaháza csapatát.

Eredmény:

Flamingo KLC - Dream-Car  Futsal Cigánd 7-2  (2-0)

Gólszerzők: Perényi Roland, Tornyai Viktor (4), Kiss Lajos, Bencze Donát illetve Sáfrány Ernő, Kiss Marcell

A folytatás húsvét után következik, a Nyírkarászi KSE ellen.