Mészárlás!

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „megyei labdarúgás”

A Hosszúpályi ellen aratott győzelmünk után, a "remek tavaszi időjárásnak köszönhetően",két hetünk volt a felkészülésre a Hajdúhadház ellen.

 

Ez a felkészülés nem is sikerülhetett volna jobban, hisz a mai nap folyamán kivégeztük ellenfelünket.Az Hajdúhadház kissé tartalékosan lépett pályára és ennek a ténynek, valamint a remek napot kifogó csapatunknak köszönhetően, osztálykülönbség volt a két mérkőző fél között. A játék minden elemében a hazaiak fölé nőttünk, ennek tudható be a nyolc gólos győzelmünk.

A gólok sorát Kovács Gergő nyitotta, az 5. percben a javunkra megítélt büntetőt értékesítette higgadtan.  Ez megadta az alapot a folytatásra. A kihasznált 11-est, gólfelelősünk, Polgár Gábor találatai követték. Góljainak köszönhetően,már a 30. percre eegyértelművé tettük a mérkőzés végkimenetelét. A félidő hátralevő részében is mi uraltuk a pályát, de a ziccereinket kihasználatlanul hagytuk.

A második félidő is hasonló játékképet mutatott mint az első 45 perc és a gólok sem maradtak el. Az 54.percben, Bencze Donát is megrúgta első nánási nagypályás gólját, melyet ismét Polgár Gábor góljai követtek. És ezzel még nem volt vége! A cseréink is hozzátették a magukét a mai diadalhoz. A mérkőzés utolsó 10 percében a hazai szépítő találat mellé, egy Újvári Zsolt, Félegyházi Zoltán, Újvári Zsolt sorminta jött össze.

Így a vége nem is lehetett más, mint kiütéses győzelem, mely kiválló alapul  szolgálhat a jövő hét végén ránk váró rangadó elé!

Eredmény:

Hajdúhadházi FK–Hajdúnánás FK 1–9 (0–3)

20 néző. Vezette: Szűcs L. (Papp J., Katona D.)

Hajdúhadházi FK: Dán J.–Rostás M., Szabó G., Lakatos L., Kiss Zs. (Nagy J.), Balogh I., Czibere T. (Molnár D.), Szabó I., Kovács G., Sándor B., Gábor L. (Hunyadi R.)

Edző: Pintér István

Hajdúnánás FK: László T. (Tóth D.)–Tóth V. (Újvári Zs.), Tornyai V., Jóna G., Perényi R., Kiss L., Polgár G., Bencze D. (Csatári D.), Fodor J., Zsuga Á. (Félegyházi Z.), Kovács G.

Edző: Daróczi Péter

Gól: Molnár D., illetve Kovács G., Polgár G. (4), Bencze D., Újvári Zs. (2), Félegyházi Z.

Jók: Senki

Ifi: 0-0

Pintér István: Tartalékosan ennyire voltunk képesek.

Daróczi Péter: Ezidáig nem nyilatkozott.

További eredmények:

Hajdúböszörményi TE–Kabai Meteorit SE 8–1 (3–0)

Gól

Nagy M.(2), Misák S., Jeremiás G. (3), Lippai T., Rőth A., illetve Kovács M.

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.–Nyíradony VVTK 0–3 (0–2)

Gól

Gyügyei Z., Pataki E. (2)

Hajdúszoboszlói SE–Sárrétudvari KSE 1–0 (1–0)

Gól

Szabó B.

DVSC II.–Derecskei LSE 0–0 (0–0)

 

DASE–Monostorpályi SE 4–2 (2–1)

Gól

Sütő B., Gál T., Révai Z., Szalóczi Z., illeve Sándor B., Bodnár I.

Hajdúdorog SE–Berettyóújfalui SE HALASZTÁS (05-09)

 

Téglási VSE–Hosszúpályi SE HALASZTÁS (05-23)

Forrás:haon.hu