Vereség, egy jó meccsen!

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „hajdúnánás-Hajdúböszörmény futball”

Az ellenfél edzője szerint, egy megyei szinten izgalmas és fordulatos mérkőzést játszott egymással, a Hajdúböszörmény és a Hajdúnánás.

 

A rossz idő ellenére, az iramra nem lehetett panasz, mindkét csapat gólra törő játékkal rukkolt elő. A vezetést a hazaiaknak sikerült megszerezni, azonban előnyük nem sokáig tartott. Sőt a 35. minutumban, Jóna Gábor révén, már nálunk volt az előny. És ha ez még nem lett volna elég, a 40. perc környékén, ajtó-ablak ziccert hibáztunk és ahogy ilyenkor lenni szokott, a kontrából egyenlített Igor Bogdanovic csapata. Pedig de jó lett volna 3:1-es vezetéssel fordulni!

A második félidőben már nem tudtuk teljesen azt a játékot nyújtani mint amit az első 45 percben játszottunk. Kisebb figyelmetlenségeinket kihasználta a hazai csapat.  A Hajdúböszörmény, az 54. percben visszavette a vezetést, majd a 74. percben megnyugtatóvá tette a különbséget a két csapat között. Tudtuk, hogy nem ezt a mérkőzést kell megnyernünk, de ha egy kicsit jobban összpontosítunk, akkor szorosabb lehetett volna a vége.

A folytatásban, Hosszúpályiba látogatunk! Reméljük, az időjárás most már kegyes lesz a csapatokhoz!

Eredmény:

Hajdúböszörményi TE–Hajdúnánás FK 4–2 (2–2)

50 néző. Vezette: Tatár I. (Pocsai G., Darányi A.)

Hajdúböszörményi TE: Csorvási T.–Szathmári Zs., Szabó M. (Rőth A.), Nagy M. (Oláh N.), Jeremiás G., Fodor T., Lovas M. (Kerek B.), Lippai T., Barna B. (Tóth B.), Andorkó S., Misák S. (Tóth T.)

Edző: Bogdanovic Igor

Hajdúnánás FK: László T.–Zsuga Á., Tornyai V., Félegyházi Z., Perényi R. (Kiss L.), Cservák T., Polgár G., Fodor J., Jóna G. (Csatári D.), Kovács G., Tóth V.

Edző: Daróczi Péter

Gól: Jeremiás G. (2), Lippai T., Oláh N., illetve Polgár G., Jóna G.

Jók: Jeremiás G., Szathmári Zs.

Ifi: 3-0

Bogdanovic Igor: Meglepően jó mérkőzést játszottunk egy nagyon jól szervezett ellenfél ellen. 90 perc játék után úgy gondolom, megérdemelten nyertünk. Sok sikert kívánok a Hajdúnánásnak a bajnoksághoz és a csapatomnak gratulálok a győzelemhez.

Daróczi Péter még nem nyilatkozott.

És azon meccsek eredménye, melyek megrendezésre kerültek:

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.–DASE 1–0 (0–0)

Gól:

Molnár Á.

Nyíradony VVTK–DVSC II. 1–2 (1–1)

Gól:

Pataki E., illetve Bereczki D., Bíró P.

Hajdúszoboszlói SE–Kabai Meteorit SE 1–1 (1–0)

Gól:

Nagy L., illetve Almási Z

A többi mérkőzés, egy későbbi időpontban kerül majd megrendezésre!

forrás:haon.hu