Csak a 19...

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

A  kora nyárra tervezett NB III-as rájátszásnak  köszönhető az a tény, hogy a megye I-es bajnokságnak már február végén indulnia kell.

 

Azonban az időjárás, valamint a rengeteg csapadék, mind csak hátráltatója volt ennek a gondolatnak. Mint ahogy az elmúlt évek tendenciája mutatta, a megyei csapatok pályája, ilyen körülmények között katasztrofális képet mutatnak. Sajnos, halasztásra nincs sok esély, kevés klub tudná vállalni a hétközi pótlást, így kényszer megoldások jöttek létre.

Ennek egyik áldozata csapatunk! A pálya használhatatlansága, illetve megóvása érdekében, első "tavaszi" mérkőzésünket, a "vendég" Berettyóújfalu otthonában játszuk le. Ha ez nem is a legjobb megoldás, de Berettyóújfaluban adottak a lehetőségek, tehát számunkra mindenképp megindul a tavasz. Ennek a cserének egyedül  a szurkolóink lesznek a vesztesei, hisz így a 19. fordulóig kell várni arra, hogy hazai pályán láthassák kedvenceiket.

Hozzánk hasonlóan, más csapatok is kényszerpályára kerültek, így eshet meg az is, hogy  Hajdúböszörmény, két mérkőzésnek is helyszínt ad. Ott játszák le, a Hajdúhadház-Derecske (szombat) és a Hajdúdorog-Kaba mérkőzést is (vasárnap).

Tippjeinket, az első fordulóban nem mertük megírni. Ennek a fő oka az, hogy szinte minden egylet háza tájáról igazolási hírek érkeztek. Több csapat, a játékos keretének frissítése mellet,, edző poszton is frissített (Hajdúdorog és információnk szerint Téglás). Több NB III-at megjárt játékos került a télen a megyei gárdákhoz, így mindenképp egy nívósabb tavasz elé tekinthetünk. Mindenképp kiegyenlítettebb lesz a tavasz és minden mérkőzésen meg kell küzdeni a pontokért.

Reméljük, mindenki felkészülten várja a tavaszi folytatást, melynek az első fordulójában, a következő párosításokkal találkozhatunk:

2018.02.24. 14:00

Hajdúhadházi FK - Derecskei LSE Hajdúböszörményben  rendezve

 

2018.02.25. 14:00

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Berettyóújfalui SE Berettyóújfaluban rendezve

Hosszúpályi SE - Sárrétudvari KSE

Téglási VSE - Monostorpályi SE

Hajdúdorog SE - Kabai Meteorit SE Hajdúböszörményben rendezve

Hajdúszoboszlói SE - Nyíradony VVTK

DVSC II - Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E

DASE - Hajdúböszörményi TE

Most már csak egy tényező keserítheti meg a pályára lépő futballisták életét. Az pedig nem más, mint a meteorológusok által beharangozott farkasordító hideg. Reméljük, a hétvége még kimarad a nagy hidegből, ha nem, akkor...