Az újak...

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Az utolsó felkészülési mérkőzésünk után, melyet e DEAC NB III-as csapata ellen játszottunk, már a bajnoki rajt lebeg a szemünk előtt.

 

A debreceni vendégeskedés nagy arányú vereséget hozott, de tudni kell azt a tényt, hogy a DEAC teljes kerete ellen, csapatunk tartalékos felállásban szerepelt. Így nem csak az osztálykülönbség, de a hosszabb cserepad is közrejátszott a végeredményben. A bennmaradásért harcba induló hazaiak, hat góllal bizonyultak jobbnak nálunk.

Eredmény:

DEAC - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  8-2

Góljainkat, Jóna Gábor, valamint Kovács Gergő szerezte.

És akkor most az, ami mindenkit érdekel!

Keretünket érintő változások!

Az őszi szezon után, két játékos döntött úgy, hogy elhagyja csapatunkat.

Kállai Márton: Saját nevelésű játékosunk, a több játéklehetőség reményében, a DASE csapatához igazolt. Marcit, az iskola is Debrecenhez köti, így a tanulás mellett, a futball is helyben lesz számára.

Másik távozónk, Vígh Levente. Ő már a felkészülést sem nálunk kezdte, előbb a Cigánd, majd az úgyszintén NB III- as Tállya KSE edzéseit látogatta. Utóbbi csapatnál sikerrel járt, ezzel eldőlt, hogy tavasszal már az NB III-as keret tagja lesz.

ÉRKEZŐK:

Klubunk, három játékossal erősítette meg keretét  a tél folyamán. Posztokra igazoltunk, tehát ezen szempontok szerint került Hajdúnánásra:

Tóth Viktor:


http://adatbank.mlsz.hu/img/SzemelyFoto/Foto/737/736734.jpg

Az 1997-es születésű játékos, eddig a Hajdúböszörményi TE csapatát erősítette. A védelem megerősítésére igazolt fiatalember, végig járta a ranglétrát, sőt már az NB III-as bajnokságba is belekóstolt. Reméljük nagy segítségére lesz csapatunknak

Eddigi klubjai: Hajdúböszörményi TE

A másik két érkezőnk, szinte mondhatni hazajött.

Jóna Gábor:


http://adatbank.mlsz.hu/img/SzemelyFoto/Foto/816/815060.jpg

Az 1991-ben született nánási játékos, két év távollét után döntött úgy, hogy haza igazol. A középpályán bevethető játékos, egy jól sikerült felkészülés után, hasznára lehet  csapatunknak.

Eddigi csapatai: DEAC, DASE, Bükkzsérc

És csak azért, hogy a csatársor ki ne maradjon, egy góllövőt is sikerült csapatunkhoz invitálni!

Bencze Donát:


http://adatbank.mlsz.hu/img/SzemelyFoto/Foto/1022/1021752.jpg

Az 1999-es születésű játékosunk, Hajdúdorogon ismerkedett meg a labdarúgással. Azonban 2010 és 2012 között klubunk, U-13 as keretét erősítette. Gólérzékenységére felfigyelve, innen Debrecenbe vezetett az út, ahol végigjárta a korosztályokat. Ebben az évben, már az NB III-ban vitézkedő DEAC-nak is tagja lehetett.

Csapatai: Hajdúdorog, DVSC-DLA, DEAC

Ami megfigyelhető, nem öregedett játékos keretünk és sikerre éhes futballistákkal vághatunk neki a tavaszi szezonnak.

Távozóinknak megköszönjük eddig szereplésüket, segítségüket, számukra további sok sikert kívánunk.

Az érkezőket pedig köszöntjük és rengeteg sikeres bajnoki mérkőzést kívánunk, kék-sárga színekben!

Sajnos, csapatunknál sérültek is vannak. Kun Ádám, valamint Gyöngy Tamás is maródi. Bízunk abban,hogy felépülésük gyors és komplikációktól mentes lesz és hamar az edző rendelkezésére tudnak állni.

Első bajnoki mérkőzésünkre sem kell már sokat várni. Ha az időjárás is kegyes lesz hozzánk, akkor február 25-én, hazai pályán, Szitkó Robi tanítványait látjuk vendégül.