Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Végre sikerült!

Három nyeretlen mérkőzés után, újabb győzelemnek örülhetett a kilátogató hajdúnánási közönség.

A negatív szériáját megszakítani akaró csapatunk, idegesen kezdte a mérkőzést. Uraltuk a mezőnyt, de támadás vezetéseinkben mindig akadtak apróbb hibák. Sőt nem csak ezt vélték felfedezni a kívülállók, hanem azt az el nem hanyagolható tényt, hogy a nagy melegnek, vagy valami másnak köszönhetően, erőnléti téren is volt egy kis hiányosságunk. Ennek ellenére mezőnyfölényt tudtunk kialakítani, helyzeteket dolgoztunk ki, de ezek mind az enyészeté váltak. Kapussal szemben, centerezés után sem tudtunk eredményesek lenni, így bizonyossá vált, hogy ez nem lesz egyszerű összecsapás . A debreceni alakulat pedig játszotta az ilyenkor megszokott játékát, mely gyors kontrákat jelentett, melyhez megvoltak a területeik. Szerencsénkre ők sem tudtak eredményesek lenni, az első félidő végére maradt a döntetlen eredmény.

És ahogy lenni szokott, a második 45 perc is hasonló játékot hozott. A mezőnyfölényünket ismét ki tudtuk alakítani, azonban a kapu előtt elfogyott a tudomány, próbálkozásaink, helyzeteink egytől egyig  kimaradtak. A meccs színvonala is maradt az első félidő szintjén és nagyon úgy nézett ki, hogy az a csapat mely betalál az ellenfél kapujába, az a három pontot is a magáénak tudhatja majd. Szerencsénkre a 86. percben egy bal oldali beívelés után, Gyöngy Tamás volt a legjobb helyen és fejes góljának köszönhetően, három hét után újra győztesen hagyhattuk el a pályát.

Mindent összevetve, egy X-es meccsen ugyan több helyzetet alakítottunk és az utolsó percekben egy fejessel a magunk javára tudtuk fordítani az eredményt, de a jövő héten ránk váró rangadón, a most mutatott játék lehet hogy kevés lesz.

Eredmény:

Hajdúnánás FK–DEAC 1–0 (0–0)

100 néző. Vezette: Dobi Zs. (Gulyás S., Csiszár K.)

Hajdúnánás FK: László T.–Zsuga Á. (Rőth A.), Csatári D. (Gyöngy T.), Tornyai V., Perényi R., Cservák T. (Kovács G.), Kiss L. (Kondora K.), Fodor J., Bencze D. (Félegyházi Z.), Szilágyi Á., Polgár G.

Ezdő: Daróczi Péter

DEAC: Dudás D.–Szarka J. (Mizsák K.), Sós D., Ozsváth J. (Magyar A.), Nagy K., Barabás Z., Csák Zs., Tar G. (Jáger B.), Molnár M. (Párducz T.), Révai Z., Kincses D.

Edző: Katona László

Gól: Gyöngy T.

Jók: Gyöngy T., Fodor J. Bencze D. Kovács G., illetve Dudás D., Nagy K., Barabás Z., Sós D.

Ifi: 4-1

Daróczi Péter: Nehéz mérkőzésre számítottunk és ezt meg is kaptuk a szervezetten játszó DEAC-tól. Sok lehetőségünk volt és sok ziccert is dolgoztunk ki és amikor már mindenki eltemetett bennünket, akkor a végen Gyöngy Tomi találatával sikerült itthon tartani az 3 pontot.

Katona László: Bosszantó a 88. percben szögletből gólt kapni olyan meccsen, ahol minimum a döntetlent megérdemeltük volna. Ha pontozásra játszanánk a focit, azt gondolom, nyertük volna az első félidőt, de a meccs teljes egészét tekintve is jogos lett.

A hétvége további eredményei:

DASE–Nyíradony VVTK 0–3 (0–2)

Hajdúszoboszlói SE–Bocskai SE Vámospércs 9–2 (3–1)

Hosszúpályi SE–Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 0–1 (0–0)

Sárrétudvari KSE–DVSC – II. 2–7 (2–3)

Berettyóújfalui SE–Hajdúböszörményi TE 0–3 (0–1)

Kabai Meteorit SE–Derecskei LSE 3–4 (1–1)

Monostorpályi SE–Hajdúhadházi FK 4–0 (1–0) 
Képtalálat a következőre: „focis láb labda”

Sorozatban a harmadik...

Újabb vereségünknek köszönhetően, immár három mérkőzéses nyeretlenségi szériát tudhatunk magunk mögött.

Mint ahogy említettük, a Hajdúböszörmény elleni mérkőzés után a csapat háza táján mindenkinek főtt a feje. Sorozatos sérülések, eltiltások és egyéb,irányú elfoglaltságok miatt még az is kérdéses volt, hogy ki tudunk-e állítani 11 játékost. Próbálkoztunk a találkozó elhalasztásával is , de ezen téren sem jártunk sikerrel. Így nem maradt más hátra, mint előre. Több ifjú titánnal a fedélzeten, szombat délután mégis csak belevágtunk a lehetetlenbe.

Bővebben...
   
Képtalálat a következőre: „foci”

Érdekes...

Minden tekintetben érdekes mérkőzést láthatott az, aki ma délután kilátogatott a Nagy Norbert Sportközpontba!

Bővebben...
   
Kapcsolódó kép

Vereséggel folytattuk!

Nem sikerült az újabb bravúr, így Sárrétudvariban elszenvedtük a 2018/2019-es bajnokság első vereségét.

Bővebben...
   
Forráskép megtekintése

Ezt várjuk...

A ránk váró hétvégén, már a 3. forduló mérkőzéseit rendezik meg.

Szombat délután hat, míg vasárnap két összecsapás kerül megrendezésre. Két forduló elteltével már látható az, hogy kik tartozhatnak majd az élmezőnyhöz és mely csapatok azok , akik a bent maradást tűzték ki célnak.

Mi ezt várjuk ettől a hétvégétől:

Bővebben...
   
Forráskép megtekintése

Megérdemelt...

 

Vasárnap délután már a második forduló küzdelmei zajlottak le, a megye I. 2018/2019 szezonjából
Bővebben...

   
Forráskép megtekintése

Jó rajt...

A lehető legjobb eredménnyel indította csapatunk, a 2018/2019-es szezont.

A bajnokság első fordulójában, Kabán kellett helyt állnunk és számunkra a lehető legkedvezőbb eredmény született.

A hazai egylet, csere játékosok híján a kezdő 11-el próbálta meg feltartóztatni játékosainkat, mely nem ígérkezett egyszerű feladatnak. Ebbéli reményeiket a 19. percben Polgár Gábor révén szerte foszlattuk, sőt ezek után is támadásban maradtunk. Előnyünket a 36. percben Szilágyi Ákos góljával megdupláztuk és ekkor már érezhető volt, hogy a  tartalékos hazai gárda kis eséllyel pályázik az egyenlítésre.

A folytatás is hasonló képet mutatott. Azonban a góllövők sorrendjébe változás történt. A második félidő 13. percében Szilágyi Ákos második gólja, már a három gólos fórt jelentette számunkra. A hazaiaknak kevés lehetőségük volt és ezek a helyzetecskék is elhaltak a vendég védelemben.  A kegyelemdöfést Polgár Gábor vitte be a Plókai legényeknek. A tavalyi házi gólkirályunk is megrúgta a maga második gólját, ezzel egyértelművé téve a mérkőzés végkimenetelét.

Mindent összevetve, a minden csapatrészben jobb teljesítményt mutató keretünk, megérdemelten hozta el Kabáról a pontokat. Reméljük a folytatásban is ilyen gólerősek tudunk maradni.

Eredmény:

Kabai Meteorit SE–Hajdúnánás FK 0–4 (0–2)

100 néző. Vezette: Takács I. (Juhász D., Erdélyi T.)

Kabai Meteorit SE: Jónás B.–Kovács Gy., Kunkli B., Galóczi P., Mester M., Plókai G., Rostás G., Tamás m., Veres N., Szegi J., Czidor R.

Edző: Plókai Mihály

Hajdúnánás FK: László T. (Tóth D.)–Zsuga Á., Tornyai V. (Kovács Gy.), Perényi R., Cservák T. (Gyöngy T.), Rőth A., Fodor J., Polgár G., Bencze D. (Félegfyházi Z.), Szilágyi Á., Kiss A. (Kiss L.)

Edző: Daróczi Péter

Gól: Polgár G. (2), Szilágyi Á. (2)

Jók: Mindenki

Ifi: 0-13

Plókai Mihály: Minden tiszteletem azoké a játékosoké, akik a mérkőzésre eljöttek.

Daróczi Péter: Nem nyilatkozott.

A hétvége további eredményei:

Bocskai SE Vámospércs – DVSC II. 4–4 (3–2)

DEAC–Hajdúhadházi FK 5–1 (3–1)

Derecskei LSE–Monostorpályi SE 2–1 (1–0)

Hajdúböszörményi TE–Hosszúpályi SE 12–1 (7–0)

Nyíradony VVTK–Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 3–0 (1–0)

Sárrétudvari KSE–Hajdúszoboszlói SE 1–0 (1–0)

Berettyóújfalui SE–DASE 4–1 (3–0)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


   
Forráskép megtekintése

Friss híreink!

Az első  hivatalos mérkőzésünk eredménye mellett, több fontos információval is adósok vagyunk szurkolóink felé!

Első lépésként, utolsó edzőmérkőzésünk tényleg 2:2-es végeredményt hozott, de nem a Hajdúböszörményi TE ellen játszottuk! A mérkőzés augusztus 1-re volt lekötve, de a hazai csapat nem tudta vállalni az összecsapást. Gyors szervezésnek köszönhetően, a Kállósemjén gárdája ugrott be helyettük és  sok kemény belépőt hozó derbin értük el e döntetlen eredményt.

Csapatunkhoz négy játékos csatlakozott a holtszezon alatt. Ők név szerint:

Kiss Attila, aki több NB II-es és NB III-as mérkőzéssel a háta mögött választott bennünket, legutolsó csapata pedig a megye II-es Újszentmargita volt.

Rőth András Pál, ő a bajnoki aranyat szerző Hajdúböszörményi TE csapatából tette át székhelyét Hajdúnánásra. Fiatal kora ellenére, több NB III-as és megye I-es bajnokin szerepelhetett már.

Kondora Konrád, egy éves Szabolcs megyei kitérő után, újra csapatunkat erősíti majd edzőnk fia. Leigazolásával bővül hátvéd sorunk, rutinjára nagy szükségünk lesz.

Szilágyi Ákos, az újfehértói játékos-edzői feladatát feladva érkezett vissza városunkba. A középpályán, esetleg a csatársorban is bevethető játékos hosszú idő után szerepelhet ismét kék-sárga szerelésben.

Friss igazolásaink bővebb bemutatására még a héten sor kerül!

 

A Hajdúnánás-Flexo 2000 FK, vasárnap délután lejátszotta első hivatalos mérkőzését, az új szezonban. Az MLSZ, Megyei Magyar Kupa selejtezőjében érdekelt csapatunk, a Hajdúszoboszlói SE otthonában juthatott volna a második fordulóba. Sajnos ez nem sikerült!

Az idény eleji formát mutató egyletek, egy nem túl látványos összecsapást hoztak össze. Az első játékrész főleg mezőnyjátékot hozott, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A folytatásban hamar megszerezte a vezetést a hazai alakulat, melyet négy percen belül egalizálni tudtunk.  A gól sem hozta meg a színvonal emelkedést, a csapatok egymás hibáiból éltek. Sajnos egy súlyosnak tűnő sérülés miatt, több percig állt a játék, hisz játékosunkat, Tóth Viktort, a mentőszolgálat tagjai szállították kórházba. Első információnk szerint, Viktor szalag szakadást szenvedett és ez úton KÍVÁNUNK SZÁMÁRA MIELŐBBI FELGYÓGYULÁST. Reméljük  a lehető leghamarabb visszatud térni közénk. A mérkőzés hátralevő részében is az eddig látott játékot produkálták a mérkőző felek, azonban egyetlen egy védelmi megingásunkért, súlyos árat kellett fizetnünk. A hazai kontrát csak szabálytalanul tudták megakadályozni védőink és a megítélt szabadrúgást ha nehezen is de gólra tudták váltani a szoboszlói játékosok. A maradék időben pedig nem tudtunk egyenlíteni, bár egy alkalommal nagyon közel jártunk hozzá.

Ezzel eldőlt, hogy csapatunk számára nem maradt más, mint felkészülni a hétvégi bajnoki rajtra! A kupa második fordulójába a Hajdúszoboszló csapata léphetett ebből a párosításból.

Eredmény:

Hajdúszoboszlói SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  2-1  (0-0)

gól: Szabó B., László R., illetve Polgár Gábor

Szombat délután pedig  a megye I-es bajnokság 1. fordulójában leszünk érdekeltek. Idegenben kezdünk, az elmúlt bajnoki szezon 12.helyén végző Kabai Meteorit SE otthonában

2018.08.11.    17:00

Kabai Meteorit SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

A felnőttekkel együtt, az U-19-es korosztályunk is megkezdi szereplését. Mérkőzésük szintén Kabán lesz megrendezve, 15:00-ás kezdéssel.

Bízunk a sikeresebb folytatásban, reményeink szerint hat ponttal gazdagodunk majd a hétvégén!

Hajrá Hajdúnánás!

   
Forráskép megtekintése

Döntetlen...

Döntetlen eredményt értünk el szerda este, egy átalakulóban lévő csapattal szemben. Bővebben...

   
Forráskép megtekintése

Hivatalos mérkőzéseink.

Hivatalos mérkőzéseink sorát, az augusztus 5-én rendezendő Megyei Magyar Kupa selejtezőjével indítjuk.

Bővebben...
   
Forráskép megtekintése

Több mint egy...

Igazi gól parádét  rendeztek játékosaink ma délután Ónodon.

A helyi megye kettes alakulat nem tudott nagy ellenállást kifejteni, így több mint  egy tucat gólt lőve, egyértelmű győzelmet arattunk.

A játék minden elemében a vendéglátók fölé nőtünk, győzelmünk egy pillanatig nem forgott veszélyben. Azt tudjuk, hogy a bajnokságban ettől nehezebb mérkőzések várnak majd ránk, de a taktikai elemek gyakorlására ez a találkozó mindenképpen jó volt.

Eredmény:

Ónod - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  0-13

gólszerzők: Szilágyi Ákos (4), Polgár Gábor (4), Gyöngy Tamás (3), Rőth András Pál, Tóth Viktor

Szerda délután ehhez képest nagyobb erőpróba elé nézünk. Bár az hírlik, hogy a Hajdúböszörmény csapata is nagy változáson ment keresztül, de a megye I-re készülő Bogdanovic alakulat nem lesz könnyű falat.

Tehát aki élőben akar bennünket látni, 2018.08.01.  17:00  Hajdúböszörmény

Hajdúböszörményi TE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

   

7. oldal / 97