3 pontot szereztünk idegenben!

Nyomtatás PDF

Győzelemmel sikerült távoznunk a jó erőkből álló Hajdúdorog otthonából.

Ragyogó időben, megye I-hez képest nagy létszámú szurkolótábor előtt indult útjára a labda.A kezdeményezést a nánási gárda ragadta magához, mely a 16. percben góllá érett. A 16-oson belül Szilágyi Ákos által visszafejelt labdát Sánta helyezte higgadtan a dorogi kapuba. A gól után megpróbáltuk a labdát járatni, több-kevesebb sikerrel ez sikerült is. Az utolsó 15 perc viszont nagyon nehézre sikeredett. A dorogiak felpörgetve játékukat,  a 33. percben Juhász Tamás találatával egalizálták az eredményt. Ebben az időszakban kapusunkra és védőinkre nagy feladat hárult. A hátsó alakzatunk azonban állta a sarat így döntetlennel vonultunk pihenőre.

Pillanatkép a mérkőzésről.

Kondora József szónoklata jót tett a csapat számára. A második félidőt ugyanazzal az elánnal kezdtük mint az első felvonást. Csak ez a mérkőzés végéig kitartott. Sokkal többször jutottunk el a hazaiak kapujáig, igaz ezeket nem tudtuk ekkor még gólra váltani. Cseréink is jól szálltak be a mérkőzésbe, a hazaiak kontrái pedig nem állították megoldhatatlan feladat elé védőinket. A dorogiak kapusa ebben a periódusban csapata egyik legjobbja volt. A 78. percben fölényünk gólt eredményezett, Szitkó kapott remek labdát a vendéglátó csapat térfelén, melyet egy kicsit még vezetve lövésre szánta el magát. Szerencsénkre lövése egy védőn még irányt változtatott és a jól védő dorogi kapus mellett a kapuban kötött ki. A mérkőzés hátralevő perceiben a labdatartásra törekedtünk és arra,hogy a Hajdúdorog kontráit még a középpályán megfékezzük. A hazai szurkolók igaz egy tizit még felróttak a játékvezetőnek de ilyen szabálytalanságot a hazaiak is elkövettek ellenünk.

Mindent összevetve:Egy gyengébb színvonalú mérkőzésen , a  második félidőben jobban játszva ellenfelünknél, megérdemelten szereztük meg a fontos 3 bajnoki pontot.

Képek a találkozókról:

Dorogi kontra.

4 védő között támadóink!

Játékosaink megköszönik a kitartó szurkolást!

Jegyzőkönyv illetve az edzők nyilatkozatai később...

 

 

 

Bajnoki mérkőzés

2019-05-26 17:00
DASE -:- Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Lelátó képek

Facebook

Bajnokság

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 114 vendég böngészi