Nagyon nehéz volt!

Nyomtatás PDF

Gyenge első félidő után, a második félidőben 3 gólt rúgva nyertünk Hajdúsámson ellen!

 

A tények:

Hajdúnánás-Hajdúsámson 3–2 (0-1)

150 néző; vezette: Szabó J. (Juhász J., Nagy L.)

Hajdúnánás: Imrő L. – Szentjobbi R. (Dobos I.), Daróczi P., Tar A. (Csiszár I.), Andorkó P., Varga D., Szitkó R., Sánta J., Takács I. (Kántor T.), Szilágyi Á., Virág B. (Újvári Zs.). Edző: Kondora József.

Hajdúsámson: Bugjó N. – Halász Z., Csonka K., Dorogi Gy., Isaszegi Gy., Rása G., Hodosi T., Kardos I. (Huri M.), Molnár Á., Kraszny F. (Babik F.), Tóth R. Edző: Szegedi Szabolcs.

Gól: Daróczi P., Újvári Zs., Kántor T., illetve Halász Z., Andorkó P. (öngól). Jók: Imrő L., Kántor T., Újvári Zs., Szitkó R., Daróczi P., illetve Halász Z., Rása G., Molnár Á., Isaszegi Gy. Ifi: 2-1. Kiállítás: Csonka K.

Kondora József: – A két csapat tavaszi mérkőzéséhez kísértetiesen hasonlított a mai azzal a különbséggel, hogy tavaly a sámson, most pedig mi hoztuk vissza a sírból a mérkőzést. A csapatom küzdeni tudásból jelesre vizsgázott és bebizonyította, hogy van tartása.

Szegedi Szabolcs: – 2-0-s előnyünknél háromszor volt lehetőségünk eldönteni a mérkőzést, de a helyzetek kimaradtak, és ismét megbosszulta magát. Ennek ellenére dicséretet érdemel a csapat a lelkes küzdeni akarásért.

És amit láttunk:

Egyet kell értenünk Kondora József nyilatkozatával. Az első félidő elejétől támadólag léptünk fel, de támadásaink meddőnek bizonyultak. A félidő első felét a sámsoni térfélen töltöttük, játékunkban azonban rengeteg volt a pontatlanság. És ami bekövetkezhet meg is valósul! Ellenfelünk játékosa kitűnő átadást kapott és Halász Zoltán élt is a lehetőséggel. A gól után kapkodóvá vált játékunk,vártuk a szünetet rendesen!

A második félidő még rosszabbul kezdődött, 2 perc elteltével már kettőre növelte előnyét a vendég gárda. Egy jól megjátszott kontratámadás végén a szélről belőtt labdába Andorkó Pál ért bele és a saját kapujába helyezte azt. Ekkor már mindenki a legrosszabbra gondolt, főleg úgy,hogy a gól előtt Tar Attila súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. Játékosaink ekkor kezdték felismerni hogy akár súlyos vereség is lehet a vége, Kondora mester cserékkel próbálta frissíteni csapatunkat. A 62 percben az első életre való támadásunkat góllal fejeztük be, egy formás háromszögelés után Daróczi "Pepe" helyezett higgadtan a hálóba. Az egyenlítő gólunk sem késlekedett, 2 perc múlva egy a 16-oson belül visszafejelt labdára Újvári Zsolt érkezett a legjobban és hatalmas gólt rúgott. Hozzá kell fűzni a mérkőzés ezen szakaszához is, hogy a sámsoni kontrák rendre veszélyt jelentettek kapunkra, Imrő Laci is foglalkoztatva volt.  A 75. percben tovább nőtt sérültjeink listája Szentjpbbi Rolandot is sérülés miatt kellett lecserélni. Már mindenki beletörőd a döntetlenbe,amikor szabadrúgáshoz jutottunk és Kántor Tamás jól helyezett lövése a kapuban kötött ki. A gól után már csak egy kiállítás borzolta a kedélyeket, egy hátulról történt alattomos utánrúgás miatt került elő a piros lap.

Mindent összevetve: Rossz játékkal, de a második félidőben jól küzdve tartottuk itthon a fontos 3 pontot

EGY FONTOS DOLOG MÉG: Érdekes volt azon középkorú szurkolóinkat hallgatni, akik a vendégek 2:0-ás vezetésekor szinte a csapat ellen szurkoltak, a győztes gól után pedig az egekig magasztalták a társaságot.

HÉTVÉGI EREDMÉNYEK:

BERETTYÓÚJFALUI   SE - KABAI METEORIT SE 0 - 2
POLGÁRI VSE - JÓZSA SE 4 - 0
DEAC-SZERTÁR SPORTBOLT - DERECSKEI LSE 0 - 4
SZÖVETKEZETEK SE - MONOSTORPÁLYI SE 2 - 3
EBESI KKSE - SÁRRÉTUDVARI KSE 2 - 1

TÉGLÁSI VSE - NYÍRADONY VVTK 1 - 2
HOSSZÚPÁLYI SE - NAGYHEGYES KSE 2 - 1
 

Bajnoki mérkőzés

2019-05-26 17:00
DASE -:- Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Lelátó képek

Facebook

Bajnokság

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 80 vendég böngészi