U-14 őszi értékelése!

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „hajdúnánás labdarúgás”

Megfiatalodva és az előző évhez képest több új játékost csatasorba állítva indult neki az U-14, a  2018/2019-es bajnoki szezonnak.

Ez az új helyzet a szakvezetőt (Bagoly János) is nehéz helyzet elé állította,hisz majdnem egy teljesen új csapatot kellett építeni az őszre.

A bajnoki rajt nem a legjobban kezdődött fiataljaink számára. Csapatunk az első két fordulóban gólt sem tudott lőni és ez azt jelentette, hogy hazai pályán a Téglási VSE, majd idegenben a Hajdúsámson sem kegyelmezett nekünk. Ezt követte egy kisebb fajta föltámadás és a Nyíradony, valamint a Vámospércs ellen megszereztük első pontjainkat. Sajnos ezek után újabb hullámvölgybe került a társaság. Négy fordulón keresztül maradtunk siker, valamint  bajnoki pont nélkül és ami még fájóbb, a négy mérkőzésből három meccsen 10 gól környékén kaptunk. Ezen eredménysor kozmetikázására az őszi utolsó négy fellépés adott lehetőséget. Fiataljaink éltek  a lehetőséggel és a fenn maradt fordulók alatt, a megszerezhető 12 pontból, 7-et gyűjtöttek be.

Szereplésünket mindenképp befolyásolta a keret átlag életkora és az az el nem hanyagolható tény,hogy ezek a srácok még a rutinszerzés fázisában vannak.  Játékosainkat dicséret illeti, hogy mindezen hátráltató tényezők ellenére hozták a kötelezőket, és a 10 csapatot felvonultató bajnokságban a 7. helyet foglalják el. Amiben mindenképp fejlődni kell, az a helyzetek értékesítése, valamint a védelem összeszokottsága.

12 fellépés alatt, csak 17-szer tudtunk eredményesek lenni, míg kapunk 58-szor rezdült meg az ellenfelek jóvoltából.

7. Hajdúnánás -Flexo 2000 FK   4 győzelem  1 döntetlen 7 vereség  17:58   13 pont

Sikerrel vettük:

-a Nyíradony elleni mérkőzéseket

- a Vámospércs elleni derbit

-valamint a Balmazújváros elleni hazai összecsapást

 

Pontot szereztünk:

- hazai környezetben a Hajdúsámson ellen

 

Vereség lett a vége:

-Téglás ellen, oda-vissza

-itthon Józsa ellen

-Hajdúböszörményben

- hazai pályán, a Hajdúszoboszló vendéglátójaként

-és Hajdúhadház otthonában

Góllövőink:

Lovász Levente Attila 7 gól

Varga Dávid 4

Gönczi Levente 3

Dózsa Gergő Zoltán 2

Farkas László Tibor 1 találat

Reményeink szerint egy jó felkészüléssel mindenképp sikeresebbek tudunk lenni tavasszal. Igaz a 2019-es esztendő kevesebb mérkőzést hoz számunkra,hisz az ősszel lejátszott 12 találkozót,tavasszal már csak 6 forduló fogja követni.

Bízunk fiataljainkban és abban, hogy a szezon végére a tabellán is előrébb tudunk lépni.