Csütörtök és hétfő!

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „foci”

Csapatunk, a múlt héten elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra.

A kemény edzések mellett(mely a megfelelő állóképesség megszerzését segíti elő), már az edzőmérkőzésekre, valamint a januárban folytatódó futsal bajnokságra is gondolnunk kell.

A megyei bajnokságokban szereplő csapatokkal ellentétben, ránk kevesebb felkészülési találkozó vár, hisz  játékosaink az MLSZ Regionális Futsal Bajnokságában is érdekeltek. Elmondhatjuk, keretünk minden tagja  megkapja majd a megfelelő meccsterhelést.

Első fellépésünkre már nem sokat kell várni. Csütörtök este, Debrecenben lesz jelenésünk! A DASE otthonában kezdjük meg mérkőzéseink sorát, majd a hétvégi pihenő után, hétfőn este már teremben kell helyt állnunk.

A futsal bajnokság 15. fordulójában, hazai pályán, a MEAFC csapatát fogadjuk. A miskolci egylet eddig remek formát mutat, az eddig lejátszott 13 mérkőzésen szerzett pontjaik száma feljogosítja arra őket hogy a dobogó legalsó fokát birtokolják. Az egymás ellen lejátszott első mérkőzésünk, miskolci győzelmet hozott, de nem vallottunk szégyent. Kiss Lajos, valamint Fodor János (3) góljainak köszönhetően, partiban tudtunk maradni. A vége így is két gólos vereséget hozott (6-4), de most lehetőséget kaptunk a csorba kiküszöbölésére.

Mérkőzéseink:

2018.01.18. csütörtök , Debrecen  20:00

DASE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

2018.01.22. hétfő,  20:30  Hajdúnánás

Flamingo KLC - MEAFC

Reméljük jól indul az idei évünk is!  És ahogy már eddig is történt, a mérkőzés eseményeit, a lehető leghamarabb szeretnénk megosztani szurkolóinkkal!