Minden jó...

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „labdarúgás”Minden jó, ha jó a vége!

Ez a közmondás nagyon igaz  csapatunkra. Megmutatta  a társaság az  erejét, a Sárrétudvari elleni vereség után, szép győzelemmel búcsúztak a hazai közönségtől.

Annak ellenére, hogy ez a mérkőzés már nem osztott-szorzott, odatették játékosaink magukat. A második félidőben mutatott gólra törő játékunk pedig ismételten három pontot eredményezett.

 

A látottakat, egyik gólszerzőnk, Tornyai Viktor összegezte:

Már az első félidőben is a mi csapatunk dominált, azonban az eddig megszokott formánkat hoztuk. Kidolgoztunk nem egy helyzetet, de a befejezésekbe mindig hiba csúszott. Bánatunkra, a vendégek a vezetést is meg tudták szerezni, igaz ehhez kellet egy vitatható ítélet. A debreceni szabadrúgás megpattant a sorfalon, mely védhetetlenül csapódott kapunkba.

A félidőben megbeszéltük a dolgokat, sőt egy kis fejmosás is történt és ez jobb koncentrációt eredményezett részünkről. A második 45 percben is mi irányítottunk és fölényünk, gólokban is megmutatkozott. Elég hamar egyenlíteni tudtunk, ezek után pedig a jobb helyzetkihasználásunknak köszönhetően, megnyugtatóvá tudtuk tenni a különbséget.

Mindent összevetve: Játékban nem voltunk rosszak egyik félidőben sem, de a helyzetkihasználásunkon még mindig van mit javítani. A második félidő játéka pedig elég volt ahhoz, hogy ismét győztesen hagyjuk el a pályát.

Eredmény:

Hajdúnánás FK–DASE 4–1 (0–1)

200 néző. Vezette: Jánvári T. (Horváth G., Prezenszki M.)

Hajdúnánás FK: László T. – Tornyai V., Cservák T., Gyöngy T., Újvári Zs. (Dallos-Nagy T.), Polgár G., Félegyházi Z. (Kállai M.), Fodor T., Zsuga Á., Kovács G., Vígh L.

Edző: Daróczi Péter

DASE: Dobó L. (Bánhegyi Z.), Kiss L., Rácz N., Sütő B., Pálmai Cs., Barcza Á., Szalóczi Z., Gellérfi S. (Dér I.), Hudák B., Lengyel I., Németh G.

Edző: Dér István

Gól: Tornyai V., Polgár G.(2), Cservák T., illetve Gellérfi S.

Jók: Mindenki, illetve Senki

Ifi: 3–1.

Daróczi Péter: Az őszi szezon utolsó mérkőzésén hazai pályán szépen búcsúztunk a közönségünktől. Gratulálok a csapatomnak a féléves teljesítményéhez. Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Puskás Lajosnak.

Dér István: A mai mérkőzésre a játékosok három dolgot felejtettek el: az egyik, hogy kapura lövés után, ha a kapusunk nem fogja meg a labdát, az még ugyanúgy játékban van, a másik, hogy hogyan kell játszani egy gólos előnyben, és a harmadik, hogy bizonyos játékosok jöjjenek mérkőzésre. A jövőben megpróbálunk ezen változtatni.

További eredmények:

Hajdúdorog SE–Nyíradony VVTK 1–5 (1–2)

Gól: Kelemen B., illetve Éles Z., Pataki E.(2), Kónya Cs., Kiss I.


Téglási VSE–Kabai Meteorit SE 1–12 (1–7)

Gól: Hevesi F., illetve Czidor R.(3), Hevesi F.(ög), Szabó B., Kovács M.(2), Mester M., Kállai D., Tamás M.(2), Kiss R.


Hosszúpályi SE–Derecskei LSE 1–4 (0–2)

Gól: Lakatos F., illetve Sólyom M.(3), Csizmadia Cs.