Véget ért...

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Sajnos, ma délután megszakadt a 11 mérkőzés óta tartó veretlenségi szériánk!

Egy nem túl jó összecsapáson, egy góllal bizonyult jobbnak nálunk a Sárrétudvari.

 

Ma délután, már nem tudta hozni csapatunk azt a lelkes, harcos játékát, mint amit a Debrecen ellen láthattunk. Maga a mérkőzés sem volt túl színvonalas, rengeteg technikai hiba jellemezte mindkét egylet játékát. És még így is tudtunk helyzeteket, ziccereket kialakítani. Sőt két alkalommal, a kapufa mentette meg a hazaiakat a vezető gólunktól. Azonban mint ahogy ilyenkor lenni szokott, semmi sem sikerült, de szerencsénkre a hazaiak is hasonló cipőben jártak, maradt a félidőben a gól nélküli döntetlen.

Nagy áttörést, a második felvonás sem hozott. Maradt minden a régiben, azzal a kivétellel, hogy az 58.percben,emberhátrányba kerültünk. Perényi Roland szabálytalankodott, mely újbóli sárgát ért,így idő előtt kellet elhagynia a zöld gyepet. Ez nem jött jól a számunkra, hisz egy fél óra még hátra volt a találkozóból. Szerencsénkre, a hazaiak is gyenge napot fogtak ki és egészen a 85. percig nem tudtak a kapunkba találni. Ekkor,egy pontrúgást végezhetett el a hazai gárda és Füleki Béla lévén a vezetést is megszerezték. A krónikához hozzátartozik, hogy sokak szerint, les helyzet előzte meg a hazai találatot. Ezek után pedig már nem tudtunk újítani,maradt az egy gólos vereség.

A mérkőzés összegezve: Egy gyenge meccsen kaptunk ki és ha őszinték akarunk lenni, akkor a döntetlen eredmény lett volna a reális.

Azonban szomorkodásra nincs ok, hisz így is erőn felül teljesítettek játékosaink, valamint a jövő hét végén adva van az esély arra, hogy szépen búcsúzzanak szurkolóinktól!

Eredmény:

Sárrétudvari KSE-Hajdúnánás FK 1-0 (0-0)

120 néző. Vezette: Tóth T. (Papp J., Kövér F.)

Sárrétudvari KSE: Kiss B.–Rozsik K., Szabó T., Balogh A. (Gál M.), Füleki B., Erős L. (Juhász B.), Fegyverneki M., István B., Elek S., Tóth L., Szűcs P.

Edző: Szabó Lajos

Hajdúnánás FK: László T.–Tornyai V., Perényi R., Gyöngy T. (Kiss L.), Újvári Zs., Polgár G., Félegyházi Z. (Dallos-Nagy T.), Fodor J., Zsuga Á. (Kállai M.), Kovács G., Vígh L.

Edző: Daróczi Péter

Gól: Füleki B.

Jók: Füleki B., Szabó T., Elek S., Tóth L. (a mezőny legjobbja), illetve senki

Kiállítva: Perényi R.

Ifi: 0-5

Szabó Lajos: Az év utolsó hazai mérkőzésén győzelemmel búcsúztunk közönségünktől. Változatos mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de megremegtek a lábak a döntő pillanatokban. Ez betudható az elmúlt hetekben elszenvedett súlyos vereségeknek, de Füleki Béla a mérkőzés végén eldöntötte a mérkőzés sorsát. Nádházi Lajosnak nagyon szépen köszönjük az egész éves munkáját, mivel finom vacsorákkal örvendeztette meg a csapatot minden hazai mérkőzés után. Hajrá Udvari.

Daróczi Péter: Megszakadt egy jó sorozatunk. Remélhetőleg ez csak egy rövidzárlat volt és a jövő héten megpróbálunk szépen búcsúzni az őszi szezontól. Vannak ilyen mérkőzések,amikor ha reggelig játszunk akkor sem rúgunk gólt. Gratulálok a Sárrétudvarinak a győzelmükhöz.

További eredmények:

Derecskei LSE-Berettyóújfalui SE 2-1 (1-1)

Gól

Alimán J., Papp Á., illetve Kártik Zs.


Monostorpályi SE-Hosszúpályi SE 3-1 (3-0)

Gól

Cseke B., Lakatos Zs. (2), illetve Kőnig A.


Kabai Meteorit SE-Hajdúhadházi FK 1-3 (1-1)

Gól

Gábor L.(ög), illetve Szabó G.(2), Kállai D.(ög)


Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.-Hajdúdorog SE 3-2 (1-1)

Gól

Szabó B., Kasuba M., Dávid T., illetve Juhász T., Vincze Cs


Hajdúböszörményi TE-Hajdúszoboszlói SE 4-0 (3-0)

Gól

Nagy M.(2), Szabó M., Lippai T

 

Forrás:haon.hu