Még egy...

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

A fiatalabb korosztályoknál (U-14, U-16), az elmúlt hétvégén rendezték az utolsó fordulót!

Azonban csapatainkra vár még egy megmérettetés! A 2. fordulóban elhalasztott, Hajdúszoboszló elleni mérkőzéseket, november 12-én pótolják be.

 

Az U-14 rangadót játszik, ezen találkozón dől el, ki végez az őszi tabella legelején. A szezon végére "megtáltosodó" U-16, pedig megszilárdíthatná helyzetét egy esetleges győzelemmel.

De ezen eredmények közlése előtt, még bepótoljuk azt amivel adósok vagyunk. Utolsó jelentkezésünk óta, két fordulót játszottak le utánpótlás csapataink.

Nézzük, hogyan teljesítettek fiataljaink:

U-14:

Sajnos, azért lesz apropója a Hajdúszoboszló elleni ütközetnek, mert ez a korosztályunk is botlott ebben a kiírásban. A 8. forduló mérkőzését még hozták, de az utolsó körben rendezett Nyíradony elleni összecsapáson, sima vereséget szenvedtek fiaink.

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Téglási VSE  1-0  (0-0)

gólszerző: Petrus Roland

Nyíradony VVTK - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  3-1  (2-0)

gólszerző: Csengeri Norbert

 

U-16:

A Vámospércs elleni győzelem, lendületet adott ennek a csapatnak! Először megverték a bajnoki aranyra is esélyes Téglási VSE-t, majd a Nyíradony otthonában is sikerrel vették az akadályt.

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Téglási VSE  2-1  (0-1)

gólszerző: Lakatos Dániel (2)

Nyíradony VVTK - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  1-4  (1-1)

gólszerzők: Prónay Tamás (2), Nagy Zoltán, Lakatos Dániel

 

U-19:

A Hajdúszoboszló ellen elvesztett rangadó óta, kb. másfél mérkőzés jutott ifjúsági labdarúgóinknak. Először Derecskén kellett volna maradandót alkotni, de ez a mérkőzés félbeszakadt. Az elmúlt hétvégén pedig a felnőttekhez hasonlóan,a Debrecen csapatát múlták felül játékosaink.

Derecskei LSE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  0-3-as állásnál félbeszakadt

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - DLA  6-0  (2-0)

gólok: Vass Ádám, Vadász László Achilles, Tacsi Bence Imre, Richter Albert (3)

És akkor ahogy említettük, az U-14 és U-16, Hajdúszoboszlón búcsúzik az őszi szezontól. 2017.11.12-én,  10:00-kor és 12:00-kor lépnek csapataink pályára.

Az ifjúsági keretünk pedig Sárrétudvariban gyarapíthatja majd pontjai számát.