A Loki is elvérzett!

Nyomtatás PDF

Ma, CSAPATKÉNT ért el a Hajdúnánás, meglepetés győzelmet!

Taktikai fegyelmezettségünknek, lelkesedésünknek köszönhetően, hatalmas skalpot sikerült begyűjteni, ma délután.

Már a mérkőzés kezdetén látszott, hogy fizikálisan mindenképp előrébb tartanak a vendég játékosok, de taktikailag felnőttünk a mai feladathoz. Átadva a területet, de védelmünket jól megszervezve, álltuk a sarat mindkét félidőben.Hazudnánk, ha azt mondanánk,hogy nem voltak kisebb hibáink,azonban mindig volt valaki,aki segített társán. A debreceni fiatalok, komoly ziccereket nem is nagyon tudtak kialakítani, ha mégis kapunk elé kerültek, akkor védelmünk,vagy a nagyon jó napot kifogó kapusunk állta útjukat. Mi főleg pontrúgásokból tudtunk veszélyeztetni, sőt a vezető találatunk is egy ilyen szituációból alakult ki. Az 53.percben, Fodor János belőtt labdájára, Polgár Gábor érkezett a legjobban és csúsztatása a debreceni hálóban kötött ki. A vendégek ezek után még jobban rákapcsoltak és mindent megtettek az egyenlítésért,de mint ahogy az első 45 percben,úgy a második felvonásban sem találtak rajtunk fogást. Sőt ha egy kis szerencsénk van, akár nagyobb különbséget is ki tudtunk volna alakítani a végére. Azonban az ezek után kialakított helyzetek mindkét oldalon kihasználatlanul maradtak, így mi lettünk azok, akik megálljt parancsoltak az NB III-as kerettel rendelkező Debrecennek.

Ez a győzelem mindenképp önbizalmat kell, hogy adjon a folytatáshoz, hisz jövő hét végén, újabb komoly erőpróba vár ránk Sárrétudvariban!

Addig is, az eredmény:

Hajdúnánás FK-DVSC II. 1–0 (0–0)

50 néző Vezette: Gulyás S. (László J., Muszka Z.)

Hajdúnánás FK: László T.–Tornyai V., Perényi R. (Dallos-Nagy T.), Cservák T. (Kállai M.), Gyöngy T., Polgár G., Félegyházi Z. (Kiss L.), Fodor J., Zsuga Á., Kovács G., Vígh L.

Edző: Daróczi Péter

DVSC II.: Szabados I.–Szutor T. (Nikitscher T.), Dobi G. (Zsóri D.), Szabó J. (Gálfi N.), Kuti K., Újvárosi Á., Nagy K., Kusnyir E., Ioan-Constantin F., Barna Sz., Koval V.

Edző: Gyarmati András

Gól: Polgár G.

Jók: mindenki

Ifi: 6-0

Daróczi Péter: Gratulálok a CSAPATOMNAK! Ebben az osztályban nem mindig adatik meg, hogy ilyen kaliberű csapat ellen játsszon az ember. Remek játékunknak köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk. Kicsi hiányérzetem van, mert akár nagyobb különbségű győzelmet is arathattunk volna. Azt gondolom, megérdemelten nyertünk. Hajrá BÁNYÁSZ! Soha életemben eddig nem foglalkoztam más edző értékelésével, de Gyarmati mesternek üzenem, hogy a saját csapatával foglalkozzon.

Gyarmati András: A mérkőzés folyamán annyi sérülést szedtünk össze, hogy jövő héten Brinkmann professzort kell segítségül hívjuk, hogy a játékosok hétvégére rendbe legyenek. Sajnos mindezt tehette a hazai csapat büntetlenül. Örök igazság: a futballt gólra játsszák és aki többet rúg az nyer.

További eredmények:

Hosszúpályi SE-Kabai Meteorit SE 4–1 (1–1)

Gól:

Nagy Zs., Kremiczki F. (2), Rostás G., illetve Kovács M.


Téglási VSE-Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 1–3 (0–1)

Gól:

Jeney D., illetve Dávid T. (2), Szabó B.


Hajdúdorog SE-Hajdúböszörményi TE 0–9 (0–6)

Gól:

Lovas M. (2), Jeremiás G. (2), Szabó M. (2), Hortó A., Tóth B., Barna B.

Forrás:haon.hu