Ez is ötös, mely...

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Ma is ötösre vizsgázott csapatunk!

A Derecske ellen elért szép győzelemnek köszönhetően, rég nem látott, hat mérkőzés óta tartó győzelmi szériát tudhatunk magunk mögött.

A mai sikerről, Félegyházi Zoltán nyilatkozott:

 

Összességében jól kezdtük a találkozót, egy jó játékosokból álló csapat ellen. Már a mérkőzés elejétől magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és ha egy kicsit jobban koncentrálunk,a vezetést is hamar megszerezhettük volna. Azonban ekkor még kimaradtak a helyzetek, sőt László Tibort sem hagyták, hogy megfázzon a kapuban. Fölényünk, a 22.percben érett góllá. Újvári Zsolt verekedte át magát két hazai védőn, a középre adott labdájára pedig Polgár Gábor érkezett a leggyorsabban. A félidő további része is hasonló játékot hozott, de fölényünket nem tudtuk megnyugtatóvá tenni.

A folytatásra, ha lehet még harcosabb hozzáállással érkeztünk meg.  Tíz perc elteltével, a félpályán szerzett labdából kontráztunk és Újvári újabb remek passzát én tudtam értékesíteni. Majd az eddig gólpasszokat adó játékosunk percei következtek. Előbb a 63. majd a 83. percben, remekbe szabott kapásgólokkal hálálta meg a bizalmat. Sőt ha ez még nem lenne elég, a 86. percben feltette az i-re a pontot csapatunk. Dallos-Nagy Tibor révén, megszereztük az ötödiket is és a gólpassz, ismét Újvári nevéhez fűződött.

Mindent összevetve: Megérdemelt győzelmet arattunk, egy jó erőkből álló hazai csapat ellen. Ezt a formát mindenképp át kellene menteni a jövő hétvégére, hisz hazai pályán, az eddig 100%-os DVSC II  ellen kell helyt állni.

Eredmény:

Derecskei LSE–Hajdúnánás FK 0–5 (0–1)

50 néző Vezette: Mészáros Cs. (Pocsai G., Malmos N.)

Derecskei LSE: Menyhárt N.–Vadász I. (Kun I.), Sólyom M., Alimán J. (Trembeczki M.), Kovács M. (Lakatos R.), Nagy P., Gali V., Burkus D., Csizmadia Cs., Papp R. (Fábri D.), Szilágyi M.

Edző: Szép Sándor

Hajdúnánás FK: László T.–Tornyai V., Perényi R., Cservák T. (Kiss L.), Újvári Zs., Polgár G. (Kállai M.), Félegyházi Z. (Dallos-Nagy T.), Fodor J., Zsuga Á., Kovács G., Vígh L.

Edző: Daróczi Péter

Gól: Polgár G., Félegyházi Z., Újvári Zs.(2), Dallos-Nagy T.

Jók: Senki, illetve Mindenki (Újvári Zs. a mezőny játékosa)

Ifi: félbeszakadt

Szép Sándor: Tovább folytatódik mélyrepülésünk. A jövő héten megpróbálunk segítséget kérni a Derecskei Öregfiúktól. Gratulálunk a hajdúnánási csapatnak.

Daróczi Péter: Nagyon jól játszott a csapat. Minden játékosom átérezte as mérkőzés fontosságát. Élményszámba menő gólokat rúgtunk és megérdemelten szereztünk győzelmet. Hajrá, Hajdúnánás! Sok sikert a Derecske csapatának a folytatáshoz.

További eredmények:

Monostorpályi SE–Sárrétudvari KSE 5–0 (4–0)

Gól

Tóth A., Lakatos Zs.(3), Kiss G.


Kabai Meteorit SE–Berettyóújfalui SE 4–0 (4–0)

Gól

Szabó B., Kovács M. (2), Kiss R.


Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.–Hajdúhadházi FK 5–2 (2–1)

Gól

Dávid T., Molnár Á., Szabó B., Halász Z., Veres T., illetve Halder P. (2)


Hajdúböszörményi TE–Téglási VSE 10–0 (2–0)

Gól

Barna B.(2), Lippai T., Nagy M.(2), Andorkó S., Szabó M.(3), Jeremiás G.(2)


DVSC II.–Hajdúszoboszlói SE 2–1 (1–1)

Gól

Kuti K., Ilyés B., illetve Tóth L