Az ötödik!

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Sorozatban, az ötödik győzelmünket ünnepelhettük, a ma délután lejátszott Hajdúszoboszló elleni mérkőzés után.

Pedig a 92. percig úgy tűnt, megszakad jó sorozatunk, de egy szép fejes gól,újabb három pontot hozott számunkra. Az összecsapást,kapusunk, László Tibor értékelte:

 

A találkozót, egy picit idegesen kezdtük és a mérkőzés elején a vendégcsapat került fölénybe. Ez a fölény, főleg a labdabirtoklásban mutatkozott meg, mi pedig egy kissé pontatlanul játszottunk. Bár ha egy kis szerencsénk van, akkor előnybe is kerülhettünk volna. Azonban az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Szoboszló szerzett egy érvénytelen találatot is,de a félidő közepére magunkhoz tértünk. Ekkor sikerült előnybe kerülnünk. Már-már megszokott koreográfiát láthatott a közönség a pályán, Polgár Gábor csúsztatott meg egy beadást, mely Gyöngy Tamás elé került, aki nem hibázott. A gól ismét a vendégeket tüzelte fel jobban, de csak szögletekig, valamint egy veszélyes távoli lövésig jutottak. Szerencsénkre, próbálkozásaikat hatástalanítottuk, így előnnyel vonulhattunk az öltözőbe..

A második 45 percben már inkább mi uraltuk a játékot. Eltaláltuk a kapufát, megtornáztattuk a vendégkapust, de a második találatot nem tudtuk megszerezni. Majd jött a "fekete leves"! Egy, a sorfalon megpattanó szabadrúgás talált utat a kapunkba, mely a remit jelentette mindkét csapat számára. Azonban nem adtuk fel, többször a kapujuk elé kerültünk. Egy szép kontra végén, ismét a kapufájukon csattant a lövésünk,vagy az utolsó keresztlabda nem ért címzettet. Ebben az időszakban eldönthettük volna a meccset, de erre a 92. percig kellett várni. Ekkor, egy szép támadás végén, Zsuga Ádám beadása talált társat és Fodor János fejesének köszönhetően, kilencre nőtt azon meccsek száma,amikor pontosak maradtunk.

Elmondhatjuk, hogy egy változatos mérkőzést láthattak a szurkolók, melyen ismét sikeresek tudtunk lenni.

Eredmény:

Hajdúnánás FK–Hajdúszoboszlói SE 2–1 (1–0)

150 néző. Vezette: Gálfi F. (Prezenszki M., Török Z.)

Hajdúnánás FK: László T.– Zsuga Á., Tornyai V., Vígh L., Fodor J., Újvári Zs., Kovács G., Perényi R. (Cservák T.), Félegyházi Z. (Kiss L.), Gyöngy T. (Kun Á)(Dalos N. T.), Polgár G.

Edző: Daróczi Péter

Hajdúszoboszlói SE: Csobán I.- László R.,Kökényesi Á., Balás V.(Szabó G.), Éder G., Kunkli B., Szabó B.,Kereki M., Kovács Gy.(Piroska A.), Márton D.,Tóth L.

Edző: Sarkadi Zoltán

Gól: Gyöngy T., Fodor J. illetve Kökényesi Á.

Jók: Mindenki (Fodor J.)

Ifi: 1–2

Daróczi Péter: Nehéz mérkőzésre számítottunk. Ezt meg is kaptuk. Hasonló erők küzdelme folyt a pályán. Változatos, jó mérkőzésen sikerült győzelmet aratnunk. Gratulálok a csapatnak, mer 1-1-nel sem estünk kétségbe és a végén egy szenzációs góllal győzelmet arattunk. Mielőbbi gyógyulást kívánok Kun Ádámnak és a megsérült hajdúszoboszlói játékosnak is. Sok sikert a Hajdúszoboszló együttesének a folytatáshoz. Hajrá bányász.

Sarkadi Zoltán: Ezidáig nem nyilatkozott.

További eredmények:

Hajdúdorog SE–DVSC II 0–3 (0–2)

Gól

Krajcsó K., Szabó J., Dobi G.


Téglási VSE–DASE 1–2 (0–0)

Gól

Danó Zs., illetve Sütő B., Lengyel I.


Hosszúpályi SE–Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 7–3 (4–1)

Gól

Rostás G.(2), Nagy Zs.(2), Nagyerdei R., Lakatos F., Bencsik A., illetve Milák P., Mertin L., Dávid T.

Forrás:haon.hu


 

Bajnoki mérkőzés

2019-04-21 16:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- Hajdúsámson T.T.I.SZ.E

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 72 vendég böngészi