Ismét siker, de...

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Újabb győzelmet könyvelhetünk el, de a mutatott játék most sem volt az igazi.

 

Sajnos nem tudtuk azt a játékot bemutatni amit általában idegenben nagyon jól játszunk, így ismét nyögvenyelős diadalnak lehettünk szemtanúi. A mérkőzés kezdetétől próbáltuk uralni a pályát, mely többé-kevesebbé sikerült is. Az első félidőben is megvoltak a  helyzeteink , rúgtunk kapufát, három "les" gólt (ha azok voltak), de nem ment minden gördülékenyen. A vezető találatunkat azonban egy formás támadás előzte meg, melynek végén, Gyöngy Tamás volt  immár 10. alkalommal eredményes. A folytatás sem hozott eget rengető változást, ezáltal nem tudtuk megnyugtatóvá tenni előnyünket.

A második 45 perc eleje újabb hazai gólt hozott. Egy jól kivitelezett akció és megint  Gyöngy Tamás! Ekkor mindenki bízott a fergeteges folytatásban, azonban ez nem így történt. Esett a mérkőzés színvonala is , beszürkült a találkozó. A gólarány javítás helyett, maradt a kissé lagymatag játszadozás. Sőt, a mérkőzés 82. percében, a dorogi szépítő találat is megszületett. Az utolsó percekben pedig egyik csapat sem tudott újítani, így maradt a sovány egy gólos győzelem.

Kicsit úgy tűnik, mintha be lenne oltva a csapat, hazai pálya ellen! Jövő héten ismét idegenben kell helyt állni, reméljük jobb játékkal!

Eredmény:

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Hajdúdorogi SE  2-1 (1-0)

gól: Gyöngy Tamás (2) illetve Franczel Pál

Részletek,később...

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.03.25. 19:30 Flamingo KLC - MEAFC

Bajnoki mérkőzés

2019-03-25 15:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- Derecskei LSE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 90 vendég böngészi