Újabb győzelem!

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Újabb értékes győzelemmel térhetet haza csapatunk, Kabáról!

 

A játék minden elemében jobban teljesítő Hajdúnánás, megérdemelt sikert ért el, egy érdekes felfogásban játszó, agresszív futballt bemutató hazai gárdával szemben.

A mérkőzésen hamar gólt szereztünk, egy végletekig kijátszott akcióból, Gyöngy Tamás volt eredményes. A találat után is támadásban maradtunk és ha a helyzeteinket jobb százalékban használjuk ki, hamar eldönthettük volna a mérkőzést. Majd az idő teltével, területet átadva, kontrára rendezkedtünk be. A megnyugtató előnyünket jelentő gólt, ismét Gyöngy Tamásnak köszönhetjük, aki a 42. percben újfent betalált a kabaiak hálójába.

A folytatás is hasonló képet mutatott. A második 45 perc is masszív, fegyelmezett, szervezett játékot hozott részünkről, de a helyzetkihasználásunk még mindig nem az igazi. A védekezésünk kezd összeállni, már csak az előre játékon kell egy kicsit csiszolni. Az elmúlt hetek eredményessége megnyugtató, így bizakodva várjuk ,a jövő hét végén ránk váró " El Clásico-t!

Eredmény:

Kabai Meteorit SE–Hajdúnánás FK 0–2 (0–2)

100 néző. Vezette: Tatár I. (Gáti Cs., Pallai Zs.)

Kabai Meteorit SE: Nagy J.–Sarkadi A., Szabó D. (Kozma L.), Karik M., Mester M. (Tamás M.), Plókai G., Kovács M., Szabó B., Kállai D., Czidor R. (Magyar A.), Rózsa O. (Jónás G.)

Edző: Plókai Mihály

Hajdúnánás: FK: László T.–Tornyai V., Perényi R., Cservák T. (Kovács G.), Gyöngy T. (Kiss L.), Újvári Zs., Polgár G., Félegyházi Z. (Kállaii M.), Fodor J., Zsuga Á. (Kun Á.), Vígh L.

Edző: Daróczi Péter

Gól: Gyöngy T. (2)

Jók: Tornyai V., Vígh L., Polgár G., Prtényi R., Gyöngy T. Ifi: 3-8

Plókai Mihály: Később nyilatkozik.

Daróczi Péter: Nehéz meccsre számítottunk, hiszen a hazaiak az életükért küzdöttek és az agresszív játék nekünk nem igazán feküdt, de alkalmazkodtunk a stílusukhoz és idegenben győzedelmeskedtünk. Még mindig elégedetlen vagyok a csapat helyzet kihasználásával, de azon dolgozunk, hogy ezeket gólra váltsuk. Nyugodtan készülünk a jövő heti meccsre. Sok sikert a folytatáshoz a Kaba együttesének.

További eredmények:

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.–Derecskei LSE 2–1 (2–0)

Gól

Veres T. (2) illetve Kovács M


Hajdúböszörményi TE–Sárrétudvari KSE 4–0 (1–0)

Gól

Jeremiás G. (3), Andorkó S.


DVSC II–Hosszúpályi SE 17–0 (6–0)

Gól

Kusnyir E., Kuti K. (4), Szivási P. (2), Barna Sz. (2), Krajcsó K. (2), Bíró P. (4), Illyés B., Zsóri D.


Hajdúszoboszlói SE–Hajdúhadházi FK 1–1 (1–0)

Gól

Szabó M. illetve Horváth A.

Forrás: haon.hu

 

Bajnoki mérkőzés

2019-05-26 17:00
DASE -:- Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Lelátó képek

Facebook

Bajnokság

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 86 vendég böngészi