Ismét pontot csentünk!

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „foci”

Nem tudott túllépni az árnyékán a Nyíradony VVTK, hisz a vasárnap délután lejátszott bajnokiról is egy ponttal távoztunk. Kísért a "TV"-s meccs!

 

Beszámolók szerint, egységes futballt bemutatva, kemény mérkőzésre késztettük a hazai egyletet. Az már a mérkőzés elejétől látszott, hogy két jó csapat vetette bele magát a küzdelembe. Hajtós mérkőzésen, megvoltak a helyzetek, helyzetecskék, de az első félidőben egyik csapat sem tudott előnyhöz jutni

A fordulás után is hasonló játék folyt a pályán azzal a kivétellel, hogy a mérkőzés 54. percében, Gyöngy Tamás révén, előnyhöz jutottunk. Azonban ez az egy gól nem sokáig tartott ki, mert 10 perc elteltével, Gáll Ferenc volt eredményes hazai oldalon. Ezzel el is lőtték a puskaport a csapatok, a hátra lévő időben pedig már egyik gárda sem tudott túljutni a másik eszén. A játék képét figyelve, reális eredményt hozott ez a rangadó és hozzáállásunkat látva, büszkék lehetünk csapatunkra.

Eredmény:

Nyíradony VVTK - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  1-1  (0-0)

200 néző Vezette: Csiszár K. (Forgács K., Percze Zs)

Nyíradony VVTK: Kerecsen J, Furó Zs (Szilágyi Z.),Gáll F., Mercs J.(Pataki E.), Takács A., Bákonyi N., Somogyi T.(Gafouroglou A.),Éles Z., Kónya Cs.(Baranyi B.), Gyügyei Z., Daru I.

Edző: Orosz János

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK: László T., Tornyai V., Perényi R.(Kun Á.), Cservák T.(Kovács G.), Gyöngy T., Újvári Zs., Polgár G. (Kállai M.), Félegyházi Z.(Dallos-Nagy T.), Fodor J., Zsuga Á.,Vígh L.(Kiss L.)

Edző: Daróczi Péter

Gól: Gáll F. illetve Gyöngy T.

Jók: senki illetve mindenki

Orosz János: Sajnos nem tudtunk felnőni a mérkőzés presztízs jellegéhez. Csalódtam a csapatomban.

Daróczi Péter: Kiélezett mérkőzésre számítottunk Nyíradonyban. Egy jól felkészített csapat ellen játszottunk, ahol reális eredmény született a mérkőzésen és a csapatom egységes játékot nyújtott. Bizakodóak vagyunk a jövővel kapcsolatban. Sok sikert kívánok Nyíradony csapatának és gratulálok a magyar Davis-kupa válogatottjának.

További eredmények:

DASE - Derercskei LSE  2-3  (1-1)

gól: Szalóczi Z.(2) illetve Sólyom M., Csizmadia Cs., Kovács M.

Hajdúdorog SE - Hosszúpályi SE  1-4  (1-2)

gól: Francel R. illetve Lakatos F.(2), Purguly E., Rostás G.

Téglási VSE - Hajdúhadházi FK  2-5  (1-2)

Gól: Danó Zs. (2) illetve Halder P.(5)

 

 

 

Bajnoki mérkőzés

2019-05-26 17:00
DASE -:- Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Lelátó képek

Facebook

Bajnokság

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 97 vendég böngészi