Három meccs,négy pont!

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Az U-19-es csapatunk mellett,ezen a hétvégén már az U-16,valamint az U-14-es korosztály is pályára lépett!

A lejátszott három találkozóból,egy győzelemmel,egy döntetlennel,egy pedig vereséggel végződött!

Nézzük eredményeinket:

U-14:

Az új kerettel harcba szálló fiatalok, méltó ellenfelei tudtak lenni a Józsa SE-nek és csak egy kicsi hiányzott ahhoz, hogy győzelemmel kezdjék az idei évadot. Dési Dávid 24.percben szerzett találata, sokáig a mi sikerünket erősítette, de a 77. percben szerzett józsai gólra már nem volt válaszunk.

Eredmény:

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Józsa SE  1-1  (1-0)

gól: Dési Dávid 24.perc

 

U-16:

Nem tudhat maga mögött ilyen jó kezdést ,a 16 évesekből álló korosztályunk. A bajnoki szünetben ez a keret is alaposan kicserélődött és talán az összeszokatlanságuknak köszönhető, a hazai négy gólos vereség. A vezetést is a vendégek szerezték meg, erőnkből csak a szépítésre futotta.

Eredmény:

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Józsa SE  4-8  (2-2)

gólszerzők: Lakatos Dániel a 22.és 57. perc, Prónay Tamás 29.perc, Kutasi Szabolcs 87.perc

 

U-19:

Az egyetlen korosztályos győzelem tulajdonosa, a Kondora József által irányított U-19-es csapatunk. Vass Ádám vezérletével,hamar sikerült megnyugtató előnyre szert tennünk. A második 45 percben pedig még tettünk rá egy lapáttal és a végére kiütéses győzelemnek örülhettek a kilátogató szurkolók.

Eredmény:

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Hajdúhadház FK  6-0  (2-0)

gólok: Vass Ádám 14.,37.,60.perc, Gurbai Tamás 54., Tacsi Bence Imre 67., Kéki Márk 77.perc

A ránk következő hétvége,csak az U-19-nek hoz mérkőzést. A felnőttekhez hasonlóan, Nyíradonyba kell majd jó eredményt elérni.

A két fiatalabb korosztály,szeptember 23-án lép pályára következőleg.Ekkor, ismételten itthon, a Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E korosztályos csapatait fogadjuk.