Egyértelmű...

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

A minden csapatrészben erősebb hajdúnánási gárda, egyértelmű győzelmet aratott, a jól küzdő vendég Hajdúhadház ellen.

 

A mérkőzés elejétől kezdve lehetett látni, hogy melyik gárda nyeri a találkozót és helyzetek sokaságát alakítottuk ki. A gólgyártás is hamar megkezdődött, hiszen Polgár Gábor, 18. illetve 21. percben szerzett valamint a vendég játékos, Szabó István öngólja révén, már a 30. percre lerendeztük az összecsapást. Azonban elég volt két egyéni hiba és az első félidő végére, egy gólra csökkent az előnyünk. Ez mindenképp figyelmeztetés számunkra, ezen "segítségek" számát kell a minimálisra csökkenteni.

A kapott gólok ellenére  sem kellett azonban komolyabban megijednünk. Csapatunk átbeszélte a hibákat a szünetben és a frissítéseknek is köszönhetően, a második 45 percet már kapott gól nélkül tudtuk lehozni. Polgár Gábor (76.perc) harmadik találata és Gyöngy Tamás 88.percben elért gólja, egyértelművé tette a mérkőzés végkimenetelét.

Amire rávilágított ez a találkozó az az, hogy a helyzetkihasználásunkon és itt-ott a védekezésünkön is van még mit csiszolni. Szép győzelem volt, de a jövő hét vége, ettől keményebb megmérettetést hoz majd.

Eredmény:

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Hajdúhadházi FK  5-2  (3-2)

Gólok: Polgár Gábor a 18., 21., 76., Szabó István (öngól) 27. perc, Gyöngy Tamás 88.perc illetve  Szabó Gergő a 36., Halder Péter a 40.percben

A részletes jegyzőkönyv és a hétvége további eredményei, később...

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.03.25. 19:30 Flamingo KLC - MEAFC

Bajnoki mérkőzés

2019-03-25 15:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- Derecskei LSE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 764 vendég böngészi