Végre...

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

A múlt heti gyenge "produkciót" feledtetve, végre jó játékkal rukkoltak elő játékosaink, a Hajdúsámson vendégeként.

 

Csapatunk az első percektől kezdve "harapott" és megmutatta azt, hogy egységesen, harcosan játszva, bárki ellen veszélyesek tudunk lenni. A fontos dolgokat már a 32 percre lerendeztük. Edzőnk beszámolója szerint, minden pályára lépő játékos megtette a magáét és sorrendben, Félegyházi Zoltán fineszes (19.perc), Kiss Lajos megérdemelt(22.perc), Tornyai Viktor megnyugtató (32.perc) találataival,jelentős  különbséget tudtunk kialakítani. Igaz, az eddig eltelt idő alatt a mi hálónk sem maradt érintetlen, de a szépítő találat, csak gyógyír lehetett a hazaiak számára. A játék minden elemében a Hajdúsámson felé nőttünk, így ez az előny megérdemelt volt. Bár azt is meg kell említenünk, hogy a gólok mellett, több nagy helyzet maradt kihasználatlanul.

A második félidőben is ugyanez a hozzáállás jellemezte játékosainkat, sőt edzőnk, mindenkinek játéklehetőséget tudott biztosítani. A frissítések sem vallottak szégyent, maradt a harcos, meggyőző játék. Csak  a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. Egészen pontosan, a 79. percig! Ekkor, az öt perce pályán levő Polgár Gábor volt eredményes és találatának köszönhetően, végleg lezártuk azt a kérdést, hogy ki is nyerheti ezt a mai összecsapást.

Végre jó és eredményes  játékot bemutatva, értékes győzelmet arattunk egy képzett, erős kerettel rendelkező hazai csapat ellen!

Eredmény:

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.–Hajdúnánás FK 1–4 (1–3)

100 néző Vezette: Tatár I.(Vasziliu T., Tőkés R.)

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.: Bíró T.– Kasuba M., Papp M.(Dávid T.), Halász Z., Molnár Á., Béke F., Kubán Z., Szabó B., Nagy K., Gráma I.(Biri B.),Veres T.(Varga S.) Edző: Halász Zoltán

Hajdúnánás FK: László T.(Tóth D.)–Csatári D.(Polgár G.), Tornyai V., Cservák T.(Perényi R.), Kiss L.(Dallos-Nagy T.), Gyöngy T., Újvári Zs., Félegyházi Z., Zsuga Á.(Kállai M.), Kovács G., Vígh L.(Kun Á.) Edző:Daróczi Péter

Gól: Nagy K. illetve Félegyházi Z.,Kiss L., Tornyai V., Polgár G.

Jók: - illetve mindenki

Kiállítva:

Ifi:2-5

Halász Zoltán: Később nyilatkozik.

Daróczi Péter: A csapat nagyon jó formát mutatva magabiztosan játszott, mindenki átérezte a mérkőzés fontosságát és talán ennek is volt köszönhető, hogy magabiztos győzelmet arattunk Sámsonban.

További szombati eredmények:

Hajdúböszörményi TE–Nyíradony VVTK 3–1 (0–1)

Gól:

Szabó M., Barna B., Nagy M. illetve Éles Z


DVSC II. –Monostorpályi SE 2–0(2–0)

Gól:

Nagy K., Koval V.


Hajdúszoboszlói SE–Derecskei LSE 0–0 (0–0)

 

Hajdúhadházi FK–Hosszúpályi SE 1–3(1–0)

Gól:

Kovács G. illetve Bencsik A., Purguly E., Rostás G

Forrás:haon.hu


 

Bajnoki mérkőzés

2019-05-26 17:00
DASE -:- Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Lelátó képek

Facebook

Bajnokság

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 113 vendég böngészi