Gyenge játék...

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „hajdúnánás-Hosszúpályi”

Gyenge játékot bemutatva is biztos győzelmet szerzett csapatunk, a 3. forduló vasárnapi mérkőzésén!

 

Sajnos, ma délután, már nem tudtuk azt a játékot hozni, mint amit a két " vesztes "találkozón hoztuk. Kicsit kényelmesen, mintha csak úgy jönne magától a győzelem, jelszóval indultunk harcba.A mérkőzést az elejétől kezdve uraltuk, csak egy kicsit félvállról vettük ezt az összecsapást! A helyzeteink megvoltak, de a helyzetkihasználás terén adósok maradtunk  a kilátogató szurkolók felé. A vezetést is hamar megszereztük, azonban ez mintha  megelégedéssel töltötte volna el játékosainkat. Sőt, ennek a nemtörődöm játéknak hamar megittuk  a levét, hisz a vezetésünket jelentő gólunkat, egy percen belül egalizálták a vendégek. Szerencsére, nem törtünk meg és Gyöngy Tamás, a mérkőzésen, immár második fontos találatának köszönhetően, előnnyel vonultunk az öltözőbe.

Csapatunk játékán az sem segített, hogy a mérkőzés 30. percétől kezdve, emberelőnyben támadhattunk. Enerváltan, "nemtörődöm"módjára játszottunk, így nem volt meglepő, hogy az emberhátrányban játszó "Selyem" legénység, hamar egalizálta az eredményt. A várt frissítés sem hozta meg  a teljes átalakulást, így még emberelőnyben is nyögvenyelős volt az összecsapás.  Szerencsénkre, azonban mindig akadt egy ember, vagy egy jó helyzetfelismerés, mely túllendítette játékosainkat a nehéz időszakon. Előbb, Polgár Gábor váltotta gólra helyzetét, majd a 75. percben, Újvári Zsolt találata tette "magabiztossá" győzelmünket. Azt már meg sem érdemes említeni, hogy eddig, egy 11-es, valamint számtalan helyzet maradt kihasználatlanul. És ha ez még mind nem lenne elég, a 83.perctől kezdődően, már kettős emberelőnyben folytattuk a derbit. Sajnos, ezt az előnyünket nem tudtuk kihasználni, így maradt a két gólos előnyünk, a mérkőzés lefújásáig!

Mindent összevetve: Egy enervált hazai játékot hozó mérkőzésen, a szerencsét is magunk mellé állítva, fontos három ponthoz jutott csapatunk! Az biztos, hogy jövő hét végén, a Hajdúsámson ellen, ettől sokkal több kell majd!

Eredmény:

Hajdúnánás FK–Hosszúpályi SE 4–2 (2–1)

150 néző Vezette: Szűcs L.(Pallai Zs., Papp J.)

Hajdúnánás: László T. – Tornyai V., Perényi R., Kiss L.(Újvári Zs.), Gyöngy T., Polgár G., Félegyházi Z., Fodor J.(Helmeczi M.), Zsuga Á.(Kun Á.), Kovács G.(Csatári D.), Vígh L.(Kállai M.) Edző: Daróczi Péter.

Hosszúpályi: Dobi Z. – Nagy M., Rostás K., Rostás G., Lakatos F., Lakatos T., Purguly E., Bagi L., Kőnig A., Buglyó A., Kobezda S. Edző: Selyem Nándor.

Gól: Gyöngy T. (2), Polgár G., Újvári Zs., illetve Lakatos F. (2) Jók: Senki. Kiállítva: Nagy M., Postás K. Ifi: 11–1.

Daróczi Péter: A megszerzett három pontnak tudunk örülni egyedül a mai mérkőzésen, s a helyzetkihasználásunkon van mit javítani.

Selyem Nándor: Lapzártáig nem értük el.

A hétvége további eredményei:

Nyíradony VVTK–DASE 17–0 (8–0)

Gól

Kerecsen J. (2), Furó Zs., Pataki E. (2), Somogyi T. (3), Éles Z., Gyügyei Z., Gáll F. (3), Szilágyi Z. (2), Gafouroglou A. (2

Berettyóújfalui SE–Hajdúhadházi FK 5–0 (4–0)

Gól

Daróczi D., Szabó G.(2), Nagy I., Kártik Zs.

Sárrétudvari KSE–Téglási VSE 6–1 (2–1)

Gól

Fegyverneki M. (2), Kovács B. (2), Gyáni R.(2), illetve Jeney D.

Derecskei LSE–Hajdúdorog SE 2–0 (2–0)

Gól

Csizmadia Cs., Szilágyi M.

Monostorpályi SE–Hajdúszoboszlói SE 3–2 (2–0)

Gól

Lakatos Zs., Bodnár I., Gellért M., illetve Kunkli B., Kovács Gy.

Kabai Meteorit SE–DVSC II. 0–4 (0–2)

Gól

Kuti K.(2), Bíró P., Szilvási P.

.

Hajdúsámsoni T.T.I.Sz.E.–Hajdúböszörményi TE 0–2 (0–1)

Gól

Jeremiás G.,Nagy M.

 

Bajnoki mérkőzés

2019-05-26 17:00
DASE -:- Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Lelátó képek

Facebook

Bajnokság

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 147 vendég böngészi