Felállunk a padlóról!

Nyomtatás PDF

Felállnának a padlóról a nánásiak

A gyengébb szezonkezdet után, a ránk következő hétvégén, a Hosszúpályi SE csapatát fogadjuk vasárnap délután!

Ezen a héten,a haon.hu munkatársai, a csapatunk edzőjét kérdezték, mi a véleménye az eddig látottakról és mit vár a Pályi elleni találkozótól:

Gyengébb kezdet után javítana a Nánás

Hajdúnánás – Daróczi Péter szerint a hajdúnánásiaknak a kudarcok ellenére nem kell lógatniuk az orrukat.

A Hajdúnánás nem kapta el valami jól a rajtot a Szertár Sportbolt megye I. új szezonjában: a csapat az első fordulóban a Berettyóújfalu otthonában kapott ki 3–2-re, míg az előző héten a Böszörménnyel szemben 5–2-re maradt alul Daróczi Péter legénysége.

– Tisztában voltunk vele, hogy olyan vetélytársak várnak ránk, amelyek ebben a pillanatban előrébb tartanak – szögezte le a Hajdú-bihari Naplónak a vezetőedző. – A vereségek ellenére nem szabad csüggednünk, hiszen apróságokon múltak az eredmények. A játékunkban sok pozitívumot fedeztem fel, amelyekre a későbbiekben feltétlenül építhetünk. A nyáron jelentősen átalakult a keretünk, de ez már-már tendencia Nánáson. Minden trénernek nehéz dolga van, ha a holtszezon során jelentősen átalakul az együttese, ám az új emberek beilleszkedtek a gárdába, és sikerült betölteniük a távozok után keletkező űrt. Szerencsére az összes játékos jelenlegi formája bizakodásra ad okot – mutatott rá a szakember.

Az élbolyba vágynak

A fürdővárosiak a hétvégén a szintén nulla ponttal rendelkező, sereghajtó Hosszúpályit látják vendégül, az összecsapás vasárnap 17.30-kor kezdődik.

– Ezen a találkozón csakis a győzelem az elfogadható. Jól ismerjük az ellenfelet, ugyanis nemrég a Magyar Kupában 5–0-ra vertük őket.

Nem szabad, hogy ez a diadal elaltasson bennünket, a különbség nem a reális erőviszonyokat tükrözi.”

Azon az ütközeten a hosszúpályiak meglehetősen tartalékos összeállításban léptek a pályára – jelentette ki Daróczi Péter.

A hajdúnánásiak a legutóbbi szezonban az ötödik pozíciót kaparintották meg a bajnokságban, hasonló produkcióval idén is elégedettek lennének.

– Az első ötbe kerülés lebeg a szemünk előtt, reményeim szerint el is érjük a célunkat. Az előző esztendőkhöz viszonyítva idén lényegesen magasabb a megye I. színvonala. Több kiegyensúlyozott egylet van a mezőnyben, ahol minőségi edzésmunka zajlik. A harmadosztályból érkező Hajdúböszörmény, valamint a DVSC második együttese egyaránt jelentős nívót képvisel. Hogy milyen stílusú Nánás az álmom? Olyan csapatot szeretnék, amelynek a futballistái minden tőlük telhetőt megtesznek a győzelemért. Azt is fontosnak tartom, hogy ha esetleg alul is maradunk, akkor is a szurkolók szemébe tudjunk nézni. Családias légkör van a klubnál, amit megígérünk a srácoknak, azt be is tartjuk. A vezetőség tagjai rengeteget dolgoznak azért, hogy a város labdarúgása üde színfolt legyen Hajdú-Bihar megye sportpalettáján – zárta mondandóját a mester.

Forrás: HBN-BÁ

 

Bajnoki mérkőzés

2019-05-26 17:00
DASE -:- Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Lelátó képek

Facebook

Bajnokság

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 95 vendég böngészi