Jöhetett volna...

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

A Berettyóújfalui SE ellen elvesztett bajnoki nyitány után,ismét nehéz összecsapás elé néznek játékosaink.Az igazat megvallva, talán könnyebb mérkőzést is el tudtunk volna képzelni, első hazai megmérettetésként!

 

De ezen már kár rágódni és ha őszinték akarunk lenni, akkor ez a találkozó megmutathatja azt, hogy milyen állapotban is van csapatunk.A játékkal nem volt teljesen elégedetlen a szakmai vezetés a vesztes csata után sem, csak a helyzetkihasználásunkkal akadtak gondok.

Mostani ellenfelünknél, ismételten egy fiatal és agilis  csapatot alakítottak ki. Kimondva nincs, hogy bajnokságot kell nyerniük, de Igor Bogdanovics munkáját ismerve, végig harcba lesznek az elsőségért. Első bajnoki mérkőzésükön, kiütést mértek a DASE csapatára és elmondások szerint, kimondottan labdabiztos volt a HTE.

Azonban számunkra nem lehet más lehetőség, mint az elmúlt tavaszi szezon után, megtartani hazai veretlenségünket. Mindenképp harcos és önbizalommal teli játékot kell bemutatnunk és ami még fontos, az apróbb egyéni hibák számát, a minimumra kell lecsökkenteni. Ha ezekben a dolgokban előrelépés történik, akkor egy kimondottan jó ütközetet láthatnak a kilátogató nézők!

A két edző munkásságát ismerve, jól felkészített csapatok szálnak majd szembe egymással!

Ezek mellett, több érdekessége is lesz ennek a derbinek. Nánáson játszó, Hajdúböszörményben nevelkedett játékosok, Nánáson játszott és ismételten haza térő böszörményi futballisták, és ami még nem volt, Nánásról induló, de az utóbbi években, a soros ellenfelünknél pallérozódó játékosokból sem lesz hiány.

Sőt, még egy "testvér harc"is kialakulhat, ehhez pedig nem kell más, mint az, hogy a Fodor család mindkét tagja pályára lépjen. Most már csak arra leszünk kíváncsiak, hogy az édesapjuk kinek szurkol majd!

És még egy érdekesség: Csapatunk utolsó igazolása is a HTE-ből érkezik hozzánk.

Az utánpótlás korú és városunk csapatából induló Kovács Gergő, úgy döntött, hogy haza igazol. Kérését mérlegelték Böszörményben és ha minden igaz, akkor rábólintottak arra,hogy már a következő mérkőzéseinken bevethető legyen.

Fiatal játékosunk, a Nánási kezdetek után, megfordult Debrecenben, Ebesen, majd a Hajdúböszörményi TE utánpótlás csapataiban. Sőt az elmúlt szezonban már az NB III-as keret tagjának vallhatta magát. A több játéklehetőség reményében érkezik hozzánk, reméljük nagy segítségére lesz csapatunknak.

Kovács Gergő

Tények:

Megye I-es bajnoki mérkőzés   2017.08.19.  Nagy Norbert Sportközpont

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Hajdúböszörményi TE

kezdés:  U-19: 15:30        felnőtt: 17:30

A találkozókon, a Muszka Zoltán, Varga György, Rezes Máté játékvezetői hármas fog közreműködni.

 

 

 

Bajnoki mérkőzés

2019-05-26 17:00
DASE -:- Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

Lelátó képek

Facebook

Bajnokság

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 116 vendég böngészi