Másodikra sem...

Nyomtatás PDF

Labda, Labdarúgó, Fű, Makró, Püspöksüveg, FutballA hét közepén lejátszott kupamérkőzés után, szombaton, ismét Berettyóújfalu-Hajdúnánás találkozót rendeztek.

 

A helyszín ismételten Berettyóújfalu volt, de itt már a három bajnoki pont volt a tét. Sajnos, a hétközi összecsapás után, most sem tudtunk győzelemnek örülni, egy góllal jobbnak bizonyultak a hazaiak. Az első félidőben tetemes hátrányba kerültünk, bár a lehetőségeink ekkor is megvoltak,de a kapuba nem tudtunk betalálni.

Fordulás után is támadásban maradtunk és Cservák Tibor, valamint, Polgár Gábor góljainak köszönhetően, a szépítés még összejött, de a hazai csapat, ezek után már kihúzta a maradék időt.  A vesztes kupameccs után, a bajnoki rajton is fejet kellett hajtanunk, a Szitkó csapat előtt.

Eredmény:

Berettyóújfalui SE–Hajdúnánás FK 3–2 (3–0)

100 néző

Vezette: Gulyás S.(Erdélyi T., Gyarmati I.)

Berettyóújfalu: Virányi G. – Kardos I., Nagy S.(Moga E.), Békési D., Takács Z., Jancsó A., Polonio-Guerreiro J., Szabó P., Nagy I., Sándor Sz.(Szitkó R.), Kártik Zs.(Daróczi D.) Edző: Szitkó Róbert.

Hajdúnánás: László T. – Csatári D.(Helmeczi M.), Tornyai V., Perényi R., Cservák T., Gyöngy T., Polgár G., Félegyházi Z.(Dallos-Nagy T.), Fodor J., Zsuga Á., Vígh L. Edző: Daróczi Péter.

Gól: Nagy S., Takács Z., Kártik Zs., illetve Cservák T., Polgár G. Jók: Kártik Zs., Virányi G., illetve az egész csapat. Ifi: 3–1.

Szitkó Róbert: –Nagyon sok hiányzóval álltunk fel a mai mérkőzésre, ezért nagyon örülök a győzelemnek. A mérkőzés egyes periódusaiban az ellenfélnek is meg volt a lehetősége arra, hogy 3–0 után is visszajöjjön a mérkőzésbe, de ahogy szerdán, úgy ma is kitartottunk és fiatal játékosaimnak köszönhetően sikerült megnyernünk a mérkőzést. Daróczi Peti barátoméknak sok sikert kívánok a következő mérkőzésekhez!

Daróczi Péter: –Hiányérzetem van a szezon első mérkőzésével kapcsolatban, hiszen a mérkőzés összképe alapján nyugodt szívvel mondhatom, hogy Újfaluban hagytunk három pontot. Nagyon szépen köszönjük a hazaiaknak a vendéglátást, nagyon finom volt a vacsora! Sok sikert kívánok a Berettyóújfalunak a folytatáshoz!

További eredmények:

Sárrétudvari KSE–Hosszúpályi SE 8–0 (3–0)

 

Derecskei LSE–Hajdúhadházi FK 5–1 (2–0)

 

Monostorpályi SE–Téglási VSE 6–0 (3–0)

 

Kabai Meteorit SE–Hajdúdorog SE 5–2 (2–0)

 

Hajdúböszörményi TE–DASE 9–1 (4–0)

 

A Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.–DVSC II. mérkőzés 1–3-as végeredménnyel zárult.

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2018.12.10.. 19:30 Flamingo KLC - Geszteréd Futsal

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 61 vendég böngészi