Átigazolási híreink!

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Mint ahogy egy korábbi cikkünkben utaltunk rá, keretünk teljesen megváltozott a ránk következő bajnoki idény előtt!

Az elmúlt kiírásban, 5. helyen végző Hajdúnánás-Flexo 2000 FK-t, több mint egy tucat játékos hagyta el.

 

Meghatározó játékosok intettek búcsút Nánásnak, nem volt egyszerű dolog pótlásuk. Azonban siker koronázta próbálkozásainkat, így többen igent mondtak hívószavunkra.

Nézzük, kik távoztak(zárójelben új állomás helyük):

Fodor Tibor, Tóth Tamás (Hajdúböszörményi TE)

Kovács Máté Olivér, Juhos László, Papp Renátó, Csizmadia Csaba, Berán Balázs,Mile Máté (Derecskei LSE)

Szarka István (Téglási VSE)

Takács Ádám (?), Péntek András (?), Tömöri András (?)

Kondora Konrád (Tiszavasvári SE)

A távozókat pótolni kellett, így az utánpótlásunkból merítettünk elsőnek. Ezek után, a játékos piacon néztünk körbe és szerencsékre, többen is igent mondtak hívó szavunkra!

Érkezőink:

Dallos-Nagy Tibor:

Saját nevelésű játékosunk, már szerepelt a megye I-es csapatban, azonban folyamatosan, ettől az évtől mondhatja magát a felnőtt keret tagjának.

Győri Tibor:

Újabb saját nevelés,aki több U-19-es mérkőzés után, megérett arra, hogy megmutassa magát a felnőttek között is.

Tóth Dénes:

A még mindig utánpótlás korú kapus, a Hajdúdorog csapatától érkezik hozzánk. Tehetségét nálunk kamatoztathatja és kupa mérkőzésen már láthatták kilátogató szurkolóink.

Vígh Levente:

Fiatal játékosunk, a Diósgyőr, a Debreceni L.A és a  Hajdúböszörményi TE korosztályos csapataiban pallérozódott eddig. Reméljük nálunk a megye I-ben is maradandót tud alkotni.

 

Tornyai Viktor:

Nevével, nagyon sokáig a Balmazújvárosi FC keretében találkozhattunk, majd a Nagyiván az elmúlt szezonban pedig a DASE csapatát erősítette. Több NB III-as, megye I-es mérkőzéssel a háta mögött, nagy erőssége lehet csapatunknak.

Csatári Dávid:

Ő ismerős lehet szurkolóink számára! Friss igazolásunk, már két szezont "lehúzott" nálunk régebben, így ismerős környezetbe került be ismét. Most, a Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E alakulatát hagyta el kedvünkért.

Gyöngy Tamás:

Dávidhoz hasonlóan, a Hajdúsámsoni csapattól érkezik. Ő is a több csatát megélt játékosok közé sorolható

Perényi Roland:

A debreceni utánpótlás bázisból induló játékos, most Nagyivánból teszi át hozzánk székhelyét. Ő sem nyeretlen kétéves, a nagy pályás labdarúgás mellett,futsal berkekben sem ismeretlen.

Polgár Gábor:

A hajdúnánási születésű játékos, Perényi Rolandhoz hasonlóan végig járta Debrecenben  különböző korosztályos, valamint fiók csapatait. Szerepelt több NB III-as mérkőzésen, de most a Nagyiván mezét váltja Nánásira. Előző szezonjában, 23 mérkőzésen, 34-szer vette be az ellenfelek kapuját.

Kun Ádám:

A még mindig fiatal játékos, Hosszúpályiból érkezik hozzánk. Karrierje Debrecenből indult, volt a Monostorpályi, Hosszúpályi és a Gyulaháza csapatainak a tagja is. Sőt az elmúlt szezonban, képviselhette megyénket, az amatőr válogatott tagjaként.

Helmeczi Mihály:

A nánási nevelésű játékos, három éves hajdúdorogi kitérő után igazolt vissza hozzánk. Ő egy éves leállás után kezdte újra a futballt.

Reméljük, friss igazolásaink segítségünkre lesznek az új szezonban és segítségükkel , az elmúlt évek jó szerepléseit folytatjuk!

 

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2018.12.10.. 19:30 Flamingo KLC - Geszteréd Futsal

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 69 vendég böngészi