Megszületett...

Nyomtatás PDF

Képtalálat

Megszületett csapatunk első győzelme, a 2017/2018-as szezonra való felkészülése során.

Ehhez nem kellett más, mint az első tétmérkőzés. Vasárnap délután, a Magyar Kupa megyei selejtezőjének első fordulójában, az osztálytárs, Hosszúpályi SE látogatott városunkba. Egy negyed órás késéssel és egyre erősödő szélben vetették bele a harcba magukat a mérkőző felek.

Csapatunk, ebben az összeállításban kezdett az első hivatalos találkozón:

Tóth D.- Csatári D., Kállai M., Vígh L., Tornyai V.- Cservák T., Kun Á., Zsuga Á., Perényi R.,- Fodor J., Kiss L.

a cserepadon: Győri T., Dallos-Nagy T., Polgár G.,

 

Az első félidőben, "idény eleji" formát mutattak be a csapatok .Rengeteg pontatlanság, apró technikai hiba jellemezte mindkét társaság játékát. A kapuk ritkán forogtak veszélybe, csendesen csordogált a mérkőzés.

Szünet után, nagyobb sebességre kapcsolt a hazai gárda.Ennek eredményeként, már a 47. percben a vendégek hálójában táncolt a labda. Az egyik friss szerzeményünk, Perényi Roland talált a Hosszúpályi kapujába. Játékosaink ezek után sem álltak le a támadás vezetésekkel.Bár ebben az időszakban is voltak apróbb hibák, de a helyzetkihasználásunkban nagy előrelépés volt megfigyelhető. Fodor János, 60. minutumban esett szabadrúgás góljával, már kettő volt az előnyünk. Majd, a félidőben pályára lépő újabb debütáns, Polgár Gábor percei következtek. Frissen igazolt játékosunk, 68,78,90. percben szerzett góljaival egyértelművé tettük, hogy ebből a párharcból csak mi juthatunk tovább.

Eredmény:

Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Hosszúpályi SE  5-0  (0-0)

Gólszerzők: Perényi R., Fodor J., Polgár G.(3)

Mindent összevetve, idény eleji formát bemutatva, a második félidőben történt jobb helyzetkihasználásunk eredménye ez a fölényes győzelem.

Folytatás a második fordulóban, valamint a hétvégén az első bajnokin!

Ami még fontos:

Pártoló tagunknak köszönhetően (Hrickó András), az első hazai bajnoki mérkőzésig, még mindig lehet licitálni a DIÓSGYŐRI VTK játékosai által aláírt labdára.

A licit határideje, a  Hajdúnánás-Flexo 2000 FK - Hajdúböszörményi TE elleni találkozót megelőző nap! 2017.08.18.

A liciteket, az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen tehetik meg!

Szeretnénk, ha minél többen licitálnának, hiszen a befolyt összeget, az egyesület alapcéljainak megvalósítására fordítjuk!

Reméljük, hamar gazdára talál majd a laszti!

Kedves pártoló tagunkat, pedig az első hazai bajnoki mérkőzésünk kezdőrúgása illeti meg!

 

 

Bajnoki mérkőzés

2019-04-21 16:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- Hajdúsámson T.T.I.SZ.E

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 53 vendég böngészi