Nem indult...

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Nem indult jól, felkészülési mérkőzéseink sora!

Az első megmérettetésen, a Szabolcs-Szatmár- Bereg Megye, megye II-es osztályába kieső Ibrány SE volt az ellenfél!

A tavaly még megye I-es alakulat, az azonnali visszajutást tűzte ki célul, ezért a megye II-es viszonyokhoz képest, komoly erősítést vitt véghez. Több ismert és akár az NB III-at megjárt játékos kötelezte el magát a vendéglátókhoz, így a kissé tartalékos csapatunk, komoly ellenállásba ütközött.

A heti két edzés  mellett, ez volt az első fellépésünk és elmondható, hogy játékosaink fáradtabban léptek pályára. Az első 45 percben még jól tartottuk magunkat, sőt pontrúgásaink is veszélyesek voltak. Sajnos támadásvezetéseink nem jártak sikerrel, gólt nem lőttünk. Gólt így is láthatott a kilátogató közönség. Egy hazai akciót sikeresen vittek végig az ibrányi játékosok, így egy gólos hátrányba kerültünk a félidő végére.

A második félidőben is a hazaiak domináltak főleg. Mi próbáltuk frissíteni csapatunkat, azonban a fásultság látszott keretünkön. Sajnos ekkor már többször odaértek kapunk elé a hazai támadók és négyszer még mattolták védelmünket és utolsó mentsvárunkat, "kapusunkat".

Azonban elkeseredésre nincs okunk, ez csak egy felkészülési találkozó volt. A komoly terhelésen átesett csapatunknak lesz még lehetősége a javításra. Ezt, már a hétvégén meg is tehetik, hiszen szombat délelőtt, a Sajószöged otthonába látogatunk majd. Ez a találkozó sem ígérkezik könnyűnek, elmondások szerint, a Borsod megyében vitézkedő hazai csapat is jelentős vérfrissítésen esett át!

Eredmény:

Ibrány SE - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  5-0  (1-0)

A mérkőzésen, egy újabb arccal találkozhattunk! Edzéseinket látogatja, Vígh Levente,aki a Diósgyőr, Debreceni L.A. valamint a Hajdúböszörményi TE korosztályos csapatait erősítette eddig.

Következő "fellépésünk:

2017.07.29.  szombat,   10:00-tól

Sajószöged - Hajdúnánás-Flexo 2000 FK

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2018.12.10.. 19:30 Flamingo KLC - Geszteréd Futsal

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 68 vendég böngészi