Megkezdtük!

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „futball edzés képek”

Ismét labdarúgóktól volt "hangos", A Nagy Norbert Sportközpont!

 

Csapatunk megkezdte felkészülését, a 2017/2018-as bajnoki szezonra. Az elmúlt évben, 5. helyén végző csapat játékoskerete nagyban átalakul, de az eddig ránk jellemző tendenciával ellentétben, már a kezdésnél úgy tudunk indulni,hogy tudjuk kikre számíthatunk.

Első körben,megpróbáltunk több nánási kötődésű játékost hazacsábítani,de ezek a tárgyalások nem jártak sikerrel, így szét kellett nézni a "játékos piacon"!

Sajnos, több meghatározó futballista hagyta itt városunkat, ami biztos, ezekkel a nevekkel nem találkozhatunk ősszel, a csapat összeállításánál: Tömöri András, Takács Ádám, Berán Balázs, Mile Máté, Kovács Máté Olivér, Juhos László, Fodor Tibor, Papp Renátó, Csizmadia Csaba, Tóth Tamás, Péntek András.

Egy ilyen hosszú távozási listát minden csapat megérezne, így a vezetőségnek az volt a fő feladata, hogy a távozók ellenére, egy ütőképes keretet alakítsanak ki a következő szezon előtt.

A klub vezetése úgy döntött, hogy a hazai utánpótlásra fekteti a hangsúlyt és csak hiányposztokra próbál meg erősítést eszközölni. Ennek érdekében kezdték meg a tárgyalásokat és az itt maradó Fodor János mellé, ha minden igaz, akkor a következő öt játékossal sikerült egyezségre jutni. Nálunk folytathatja játékos pályafutását, Gyöngy Tamás, Csatári Dávid, Polgár Gábor, Perényi Roland, Tornyai Viktor is. Ők mindannyian velünk kezdik meg a felkészülést, reméljük, leigazolásuk is mihamarabb megtörténik. Visszatér hozzánk Kállai Márton és László Tibor is, így az edző stáb velük is számolhat ősszel.

Edző fronton nem történt változás, a felnőtt és az U-19-es korosztályokat, a Kondora József, Daróczi Péter kettős trenírozza az új szezonban is, az elmúlt évekhez hasonlóan.

Mint ahogy szurkolóink megfigyelhették, a 11 távozó ellenében, csak öt új érkező várható, így több tehetséges fiatal , a "felnőttekkel" kezdhette meg a felkészülést. Bizonyságot adhatnak arról, hogy megérettek arra, hogy bemutatkozzanak a megye I-es bajnokságban.

Játékosaink, heti két edzéssel indították a felkészülést és a fárasztó, monoton "összetartásokat", edzőmérkőzések színesítik majd.

Több mérkőzést sikerült lekötnünk, megmérkőzünk a Hajdúdorog, Sajószöged, Ibrány és a DEAC gárdájával, és ha ez még mindig nem lenne elég, akkor a Magyar Kupa, Hajdú-Bihar megyei selejtezőivel  folytathatjuk a sort.

 

Ebben az évben, a Hajdúnánás-Flexo 2000 FK, az NFSE segítségét megköszönve, ismét saját maga indítja el utánpótlás csapatait.

Azonban a megfelelő létszám érdekében, egyesületünk toborzást tart.

Főleg, 2004 vagy az után született játékosok jelentkezésében bízunk, akik segítségével teljes lesz az U-14-es keretünk.

Reméljük, minél több gyerek érez majd magában ambíciót és tehetségével segíti majd csapatainkat!

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan, most is megpróbálunk minden érdekes információt megosztani szurkolóinkkal. Legyen ez edzőmérkőzésünk eredménye, további változás keretünkben, vagy bármilyen csapatunkat ért változás.

Megpróbálunk napra készek maradni, így a későbbiekben, a lejátszásra váró edzőmérkőzések pontos időpontja is említésre kerül majd!

Addig is, Hajrá Hajdúnánás!!!

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.03.25. 19:30 Flamingo KLC - MEAFC

Bajnoki mérkőzés

2019-03-25 15:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- Derecskei LSE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 77 vendég böngészi