Véget ért!

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „hajdúnánás fk”

Péntek délután,a Hajdúnánás-Flexo 2000 FK  számára is véget ért a 2016/2017-es futball szezon.

Csapatunk, az előkelő 5. helyezést érte el, mely a több hátráltató tényező mellett, elismerendő teljesítmény. Játékosainknak, munkahelyi elfoglaltsággal, iskolai kötelezettségekkel, komoly sérülésekkel, edzőcserével,tanulmányi utakkal,mind-mind meg kelletett hogy birkózzanak. Ezen dolgok mellett, tényleg nem rossz szereplés ez az ötödik  pozíció.

Megköszönve mindenkinek, játékos, edzői stáb, vezető, és nem utolsó sorban, szurkolóinknak az egész éves hozzáállást, most egy hónap pihenő következik a megyei labdarúgásban.

Felkészülésünk kezdete, július közepére tehető, addig a háttérben folyik majd a "munka"!

A szezon befejeztével, több játékosunk is a távozás gondolatával kacérkodik. Amennyiben ez a sajnálatos dolog megvalósul, pótlásukról  mindenképp gondoskodni kell.

Szeretnénk  elérni azt a következő évadra, hogy az itt maradó játékosok mellé, hazai, vagy a szűkebb értelemben vett környékbeli futballistákból, egy ütőképes keretet tudjunk verbuválni. Reméljük, ez nem jelent majd nagy játékos mozgást, de a felkészülést, már a teljes kerettel szeretnénk elkezdeni.

Ami biztos, szurkolóink a nyáron sem maradnak hírek nélkül!

A felkészülésről, edzőmérkőzésekről, a megszokott módon tudósítunk, mint ahogy a játékos keretet érintő változások is felkerülnek később a honlapra.

Ezek mellett, a különböző korosztályainkról is olvashatnak majd, és további érdekességek is megtekinthetőek lesznek a későbbiekben.

Addig is mindenki számára jó pihenést kívánunk!

Hajrá Hajdúnánás!!!

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.03.25. 19:30 Flamingo KLC - MEAFC

Bajnoki mérkőzés

2019-03-25 15:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- Derecskei LSE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 96 vendég böngészi