Mestermunka!

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

A szezon talán legjobb mérkőzésén, jó játékot bemutatva, értékes győzelmet arattunk, a bajnoki aranyra hajtó Nyíradony felett.

Már a mérkőzés elején látszott, csapatunk nem feltartott kézzel lép pályára és mindent megtesz azért, hogy sikerrel vegyük ezt a találkozót.  Edzőnk nagyon jól megszervezte a társaságot, a kezdeményezést átadva,gyors kontrákra rendezkedett be csapatunk.  Ez a játékstílus nem feküdt ellenfelünknek és mint ahogy a nánási szpíker viccesen felkonferálta: "Az eddig szabadságon levő, Újvári Zsolt mesterhármasának köszönhetően", nyílttá tettük a bajnokságot. Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy az ellenfelünknek is voltak helyzetei, azonban vagy a védelmünk, vagy a hetek óta jól teljesítő kapusunk tette hozzá a magáét. Jól működtünk CSAPATKÉNT, mindenki hozzátette azt a kis pluszt és ennek eredménye lett ez a fényes győzelem.

Eredmény:


Hajdúnánás GB. FK–Nyíradony VVTK 3–1 (2–1)

200 néző Vezette: Hajdú I.(Gálfi F., Kovács Z.)

Hajdúnánás: Tömöri A. – Fodor J.(Juhos L.), Berán B.(Cservák T.), Kondora K., Kiss L., Kiss L.(Péntek A.), Csizmadia Cs., Újvári Zs., Fodor T., Tóth T., Zsuga Á., Papp R.

Edző: Daróczi Péter.

Nyíradony: Bákonyi N. – Kerecsen J., Gyurina J., Tömöri L.(Gáll F.), Furó Zs., Vasas T., Mercs J., Takács A.(Tóth G.), Pataki E.(Czibere B.), Kiss I.(Baranyi B.), Gyügyei Z.

Edző: Orosz János.

Gól: Újvári Zs. (3), illetve Vasas T.

Jók: Az egész csapat, Újvári Zs. a mérkőzés legjobbja, illetve Senki.

Ifi: 4–1.

Daróczi Péter: – Szép számú hazai közönség előtt, a szezon utolsó mérkőzésén a tabellát vezető együttes érkezett hozzánk. A nagyon jó szellemű és hozzáállású csapatomnak köszönhetően, és egy rendkívül jó napot kifogó Újvári Zsoltinak magabiztos győzelmet arattunk a nánási katlanban. A tavaszi szezonban ennek a győzelemnek köszönhetően veretlenek maradtunk. Köszönjük az egész éves buzdítást a lelkes szurkolóknak! A csapat minden egyes játékosának köszönöm ezt a mai teljesítményt!

Orosz János: – Ezt elszúrtuk.

A hétvége további eredményei:

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E - Hajdúszoboszlói SE  3-0 (1-0)

Derecskei LSE - Hajdúdorogi SE  3-1  (1-0)

Berettyóújfalui SE - Monostorpályi SE - félbeszakadt

Debreceni EAC - Sárrétudvari KSE  4-2  (2-1)

Kabai Meteorit SE - Téglási VSE  9-1  (3-0)

Hosszúpályi SE - Nagyhegyes KSE  0-8  (0-4)

DASE - Polgári VSE  1-2  (1-0)


 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.03.25. 19:30 Flamingo KLC - MEAFC

Bajnoki mérkőzés

2019-03-25 15:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- Derecskei LSE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 64 vendég böngészi