Lépéselőnybe került...

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „DEAC -Nyíradony VVTK”

Lépéselőnybe került a Nyíradonyi VVTK csapata a Debreceni EAC-cal szemben.

A vasárnap délután megvívott rangadón, a megye I-hez képest rengeteg néző tette tiszteletét. A végig kiélezett összecsapáson, Orosz János tanítványai szerezték meg a fontos három pontot.

 

 

Eredmény:

Nyíradony VVTK–Debreceni EAC 2–0 (2–0)

600 néző Vezette: Tatár I.(Jánvári T., Percze Zs.)

Nyíradony: Kerecsen J. – Gyurina J., Tömöri L., Furó Zs.(Baranyi B.), Vasas T.(Gáll F.), Mercs J., Pataki E.(Linzenbold Zs.), Bákonyi N., Kiss I.(Tóth G.), Gyügyei Z.(Czibere B.), Daru I.

Edző: Orosz János.

Debrecen: Csúri B. – Vékei N., Sós D., Ménes M., Csörgő K.(Balás V.), Révai Z.(Kerekes Zs.), Posta N.(Szarka J.), Kincses D., Simonka R., Madar Cs., Barabás Z.

Edző: Sáfár László.

Gól: Mercs J., Pataki E.

Jók: Az egész csapat, illetve Csúri B., Ménes M., Barabás Z.

Kiállítva: Daru I.

Ifi:3–2.

Orosz János: – Szép számú közönség előtt igazi rangadót láttunk, amelyen csapatom az első félidőben jól kihasználta a vendég csapat védelmi megingásait. A második félidőben nagy nyomás nehezedett ránk, de ellenfelünk gólhelyzetet nem tudott kialakítani, még tizenegyesből sem sikerült nekik gólt szerezni, nem jól sáfárkodott egyetlen helyzetével. Gratulálok a csapatomnak és remélem, ez a lendület kitart még két hétig! Köszönjük szurkolóinknak a lelkes buzdítást!

Sáfár László: – Rémálomba illően kezdtük a mérkőzést, mert rögtön az elején kaptunk egy gólt. Nem nagyon tudtunk kibontakozni, az ellenfél néha talán túl kemény eszközöket is bevetve védekezett ellenünk, így abszolút nem kerültünk ritmusba. A játékosaim próbálkoztak, de a fiatal koruk és tapasztalatlanságuk nem az előnyükre vált, mert úgy tűnik, hogy az ilyen stresszes szituációkat még kissé nehezen tudják kezelni. Gyengéinket kihasználva megnyerte a Nyíradony csapata a mérkőzést.

További vasárnapi eredmények:

Téglási VSE–Hosszúpályi SE 1–1 (0–1)

Gól

Pelles T., illetve Bencsik A.

 


Hajdúdorog SE–Monostorpályi SE 3–3 (2–0)

Gól

Oláh T., Juhász T., Franczel P., illetve Dorogi Gy. (2), Tóth A.