Lépéselőnybe került...

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „DEAC -Nyíradony VVTK”

Lépéselőnybe került a Nyíradonyi VVTK csapata a Debreceni EAC-cal szemben.

A vasárnap délután megvívott rangadón, a megye I-hez képest rengeteg néző tette tiszteletét. A végig kiélezett összecsapáson, Orosz János tanítványai szerezték meg a fontos három pontot.

 

 

Eredmény:

Nyíradony VVTK–Debreceni EAC 2–0 (2–0)

600 néző Vezette: Tatár I.(Jánvári T., Percze Zs.)

Nyíradony: Kerecsen J. – Gyurina J., Tömöri L., Furó Zs.(Baranyi B.), Vasas T.(Gáll F.), Mercs J., Pataki E.(Linzenbold Zs.), Bákonyi N., Kiss I.(Tóth G.), Gyügyei Z.(Czibere B.), Daru I.

Edző: Orosz János.

Debrecen: Csúri B. – Vékei N., Sós D., Ménes M., Csörgő K.(Balás V.), Révai Z.(Kerekes Zs.), Posta N.(Szarka J.), Kincses D., Simonka R., Madar Cs., Barabás Z.

Edző: Sáfár László.

Gól: Mercs J., Pataki E.

Jók: Az egész csapat, illetve Csúri B., Ménes M., Barabás Z.

Kiállítva: Daru I.

Ifi:3–2.

Orosz János: – Szép számú közönség előtt igazi rangadót láttunk, amelyen csapatom az első félidőben jól kihasználta a vendég csapat védelmi megingásait. A második félidőben nagy nyomás nehezedett ránk, de ellenfelünk gólhelyzetet nem tudott kialakítani, még tizenegyesből sem sikerült nekik gólt szerezni, nem jól sáfárkodott egyetlen helyzetével. Gratulálok a csapatomnak és remélem, ez a lendület kitart még két hétig! Köszönjük szurkolóinknak a lelkes buzdítást!

Sáfár László: – Rémálomba illően kezdtük a mérkőzést, mert rögtön az elején kaptunk egy gólt. Nem nagyon tudtunk kibontakozni, az ellenfél néha talán túl kemény eszközöket is bevetve védekezett ellenünk, így abszolút nem kerültünk ritmusba. A játékosaim próbálkoztak, de a fiatal koruk és tapasztalatlanságuk nem az előnyükre vált, mert úgy tűnik, hogy az ilyen stresszes szituációkat még kissé nehezen tudják kezelni. Gyengéinket kihasználva megnyerte a Nyíradony csapata a mérkőzést.

További vasárnapi eredmények:

Téglási VSE–Hosszúpályi SE 1–1 (0–1)

Gól

Pelles T., illetve Bencsik A.

 


Hajdúdorog SE–Monostorpályi SE 3–3 (2–0)

Gól

Oláh T., Juhász T., Franczel P., illetve Dorogi Gy. (2), Tóth A.

 

 

 

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.03.25. 19:30 Flamingo KLC - MEAFC

Bajnoki mérkőzés

2019-03-25 15:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- Derecskei LSE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 76 vendég böngészi