Aki még...

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „hajdú bihari labdarúgás”

Esetleg, aki még nem olvasta volna!

Tegnap délutánra, három mérkőzés maradt, a megye I-es bajnokság 27. fordulójából!

Ezek eredményei:

Hajdúnánás GB. FK–Berettyóújfalui SE 1–1 (1–1)

200 néző. Vezette: Gulyás S. (Török Z., Erdélyi P.)

Hajdúnánás: Tömöri A. – Fodor J., Berán B.(Takács Á.), Juhos L., Kondora K., Kiss L., Csizmadia Cs.(Cservák T.), Fodor T., Tóth T.(Péntek A.), Zsuga Á., Kovács M.

Edző: Daróczi Péter.

Berettyóújfalu: Virányi G. – Kardos I.(Szabó P.), Szabó G.(Sustyák D.), Nagy S.(Polonio Guierreiro J.), Békési D., Nagy B., Csordás J., Daróczi D.(Szitkó R.), Jancsó A., Takács Z., Nagy R.

Edző: Szitkó Róbert.

Gól: Kovács M., illetve Daróczi D.

Jók: Mindenki, illetve Jancsó A., Virányi G., Kardos I.

Ifi: 3–1.

Daróczi Péter: – A mérkőzés összképe alapján azt kell, hogy mondjam, hogy igazságos döntetlen született. A mérkőzés első periódusában a Berettyóújfalunak volt két nagy lehetősége, amit nem tudtak értékesíteni, aztán vezetést szerzett a csapatom, amit egy védelmi hibának köszönhetően Berettyóújfalu kiegyenlített, így egál állással mentünk az öltözőbe, ahol átbeszéltük a dolgokat. Egy kanizsai repült a földre, ennek köszönhetően a második félidőben nagyon motiváltak voltunk, de sajnos a nagyon nagy lehetőségünket elpuskáztuk, így a mérkőzés döntetlen maradt. A második félidei hozzáállás már nagyon tetszett a játékban. Sok sikert az újfalui csapatnak a folytatáshoz! Kacsáéknak köszönjük a finom vacsorát! A szezonban hazai pályán most kaptunk először gólt és még így sem ért három pontot.

Szitkó Róbert: – Az első félidőben megvolt a lehetőségünk arra, hogy nagyobb arányban vezetést szerezzünk, de a nagyobbnál-nagyobb helyzeteket is elpuskáztuk, ezután megvolt a lehetősége a Hajdúnánásnak is, hogy a maga javára fordítsa a mérkőzést, de reálisnak tartom a döntetlen eredményt. Nagyon köszönjük a Hajdúnánásnak a mérkőzés utáni vendéglátást. Főleg Kacsa barátomnak szeretnék köszönetet mondani.

 

További eredmények:

Nyíradony VVTK–Hosszúpályi SE 6–0-nál félbe szakadt (5–0)

Gól

Vasas T. (3), Gáll F., Gyügyei Z. (2)

 


Téglási VSE–Derecskei LSE 0–1 (0–0)

Gól

Gali V.

Forrás:haon.hu


Gali V.

 


 

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.03.25. 19:30 Flamingo KLC - MEAFC

Bajnoki mérkőzés

2019-03-25 15:00
Hajdúnánás-Flexo 2000 FK -:- Derecskei LSE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 78 vendég böngészi