Barátok, egymás ellen!

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „Berettyóújfalu-Hajdúnánás futball”

A ma délután lejátszandó mérkőzésen, a kispadokról, két jó barát néz majd farkasszemet egymással!

A vendégek, győzelemre készülnek és Szitkó Robi e heti nyilatkozata is erről árulkodik!

 

A Berettyóújfalu gyakorlatilag „lemészárolta” a sereghajtó Polgárt a Szertár Sportbolt megye I. legutóbbi, 25. fordulójában. Az újfalui alakulat 12–0-s végeredménnyel záródó gálaelőadást tartott a kilátástalan helyzetben lévő rivális ellen, a gólparádéból Szabó Gábor négy találattal vette ki a részét, Jancsó Attila mesterhármast jegyzett, Daróczi Dávid duplázott. Rajtuk kívül Ékes Gábor, Takács Zoltán, valamint Nagy Sándor egy-egy alkalommal járt túl a polgári kapus eszén.

– Nem túl motivált ellenfelet tudtunk felülmúlni az előző héten – kezdte a beszélgetést Szitkó Róbert, a berettyóújfalui gárda vezetőedzője. – A polgáriak létszámban is alig voltak meg, nem késztettek bennünket nagy erőbedobásra. Előzetesen is magabiztos győzelemre számítottam, szerencsére a fiúk sem cáfoltak rám. Hozzá kell tennem, a játékosok nem nagyképűen álltak hozzá a meccshez. A találkozón sok pozitívumot láttam a csapaton, olyan támadásokat vezettünk, amelyeket az edzéseken is gyakoroltunk.

Nüanszokon múlhat

Szitkó mester tanítványai jelenleg a harmadik helyen tanyáznak, a bronzéremért a Nagyhegyessel vívnak majd öldöklő harcot, a két együttes eddig egyaránt ötven egységet gyűjtött a bajnokságban. Az újfaluiak vasárnap 16.30-kor az ötödik Hajdúnánás otthonában lépnek pályára.

– Nehéz dolgunk lesz, ki-ki összecsapásra készülök. A nánásiakat Daróczi Péter irányítja, akivel baráti viszonyt ápolok. Petivel általában hetente többször is beszélünk szakmai jellegű kérdésekről, ám a hétvégi ütközet előtt nem kerestük egymást. Mindkét alakulat kiválóan ismeri a másikat, bár szeretnénk apróságokkal meglepni vetélytársunkat.

Hogy milyen céllal vágunk neki a hétvégi fellépésünknek? Mindenképpen meg akarjuk szerezni a három pontot!

A harmadik pozícióért folytatott versenyfutásban szerintem a nagyhegyesiek indulnak kedvezőbb helyzetből, mivel könnyebbnek gondolom a sorsolásukat. Egyébként a labdarúgóimat mindenre képesnek tartom, így arra is, hogy a hátralévő mérkőzéseket egytől egyig behúzzák. Odahaza még kétszer lépünk pályára, ezeket kötelező megnyernünk. Idegenben a nánási és a hajdúszoboszlói mérkőzés sem lesz sétagalopp, sőt, a hajdúsámsoniakat sem becsülhetjük le. Úgy vélem, ebben az idényben meglehetősen sűrű a mezőny, kis túlzással bárki megverheti aktuális ellenfelét. Apróságok dönthetik el a bronzérem sorsát, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a gólkülönbségnek lesz döntő jelentősége – zárta mondandóját Szitkó Róbert.

Forrás:haon.hu

És akkor nézzük ki hogyan várja a mai összecsapást:

 

4.BERETTYÓÚJFALUI SE 25 15 5 5 58 30 28

50

Legjobb góllövőik: Jancsó Attila 14 illetve Szabó Gábor 11 találattal

Csapatunknál kérdés,hogy milyen összetételben tudunk majd pályára lépni. Sok a sérült, így a keretünk létszáma hétről hétre csökken. Reméljük, megnehezítjük ellenfelünk dolgát és kemény küzdelemre késztetjük majd őket.

6.HAJDÚNÁNÁS GB. FK 25 14 2 9 49 28 21 44

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.01.28. 19:30 Flamingo KLC - Levelek SE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 42 vendég böngészi