Sorozatban a harmadik!

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „labdarúgás”

Nem szép játékkal, de nagyon fontos három ponthoz jutott csapatunk, ma délután!

 

A mérkőzés nyögvenyelősre sikeredett, egy jól felkészített, agresszív játékot játszó kabai csapat ellen. A találkozó eleje a vendégeké volt, kisebb lehetőségeket alakítottak ki, sőt a kapufát is eltalálták egyszer. A folytatásban inkább a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, fordulópontot a 31. perc hozott. Ekkor egy kapu elé érkező labdát, Fodor János lőtt a vendégek kapujába. Ezek után mi is alakítottunk ki helyzeteket és a Mile Máté korai sérülése miatt pályára lépő Kovács Máté révén, a kapufát is eltaláltuk egy ízben.

A második 45 perc is hasonló játékkal indult. Főleg mezőnyjáték folyt a pályán, kisebb helyzetecskékkel. A kapufát is eltalálták egyszer-egyszer a mérkőző felek, így ennek eredménye 2-2 lett. A második félidő derekától, a kabai csapat jobban kinyílt, így előttünk is adódtak komolyabb helyzetek. A gólra azonban a 94. percig kellett várni.  Egy szélről beadott labdára, Csizmadia Csaba érkezett a legjobbkor, fejesével megnyugtatóvá téve győzelmünket.

A mérkőzés összképe alapján, megérdemelt győzelmet arattunk, egy jól felkészített kabai csapat ellen. Sajnos vezéráldozattal, Mile Máté súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a mérkőzés első perceiben. Számára jobbulást kívánunk!

Eredmény:

Hajdúnánás GB. FK–Kabai Meteorit SE 2–0 (1–0)

100 néző Vezette: Tóth Sz.(Tőkés R., Kovács Z.)

Hajdúnánás: Tömöri A. – Fodor J., Berán B., Juhos L., Kondora K.(Cservák T.), Kiss L., Fodor T., Tóth T.(Péntek A.), Mile M.(Kovács M.), Zsuga Á., Papp R.(Csizmadia Cs.) Edző: Daróczi Péter.

Kaba: Szücs G. – Sarkadi A., Czidor R., Plókai G.(Szabó B.), Kovács M.(Tamás M.), Kuhajda A.(Lázár R.), Kozma L., Kremiczki F., Németi M., Kiss R.(Kállai D.), Almási Z.(Varga P.) Edző: Kiss Lajos.

Gól: Fodor J., Csizmadia Cs.

Jók: Fodor J., Juhos L., Tömöri A., Kovács M., illetve Az egész csapat, Németi M. a mérkőzés legjobbja. Ifi: 5–1.

Daróczi Péter: – Azt vártam a mérkőzéstől, amit kaptam. Egy brusztolós mérkőzésen nyögvenyelős győzelmet arattunk. Talán a korai sérülés, ami játékosommal, Mile Mátéval történt, amiért már az első percben cserélnem kellett kicsit beárnyékolta a teljesítményünket. Sikerült az első félidőben rendezni a sorainkat a jól játszó Kaba ellen és egy 1–0-ás vezetéssel tértünk az öltözőbe a szünetben, ahol megbeszéltük a dolgokat. A második félidőben már tetszetős, jól játékot nyújtva nem engedtük ki a győzelmet a kezünkből. Fogunkat összeszorítva csúsztunk-másztunk a sikerért és a végén Csiszta fejese döntött. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a védekezésünknél a nánási kapufa velünk volt, míg támadásban Kabával, hiszen egy-egy kapufa volt itt is-ott is. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Sok sikert kívánok a szimpatikusan futballozó kabai együttesnek! Mielőbbi gyógyulást kíván az egész csapat Mile Máténak!

Kiss Lajos: – A döntetlen igazságosabb lett volna, de gólok helyett csak a kapufát találtuk el, igaz, hogy azt többször is. De a hazai csapat be tudott találni, így a pontszerzés is csak álom maradt. Ennek ellenére gratulálok a csapatomnak, mert azt gondolom, hogy futballozni csak így lehet és így kell. Nagyot küzdöttek, akartak, ma tényleg nem volt szerencsénk. Gratulálok a Nánás csapatának a győzelemhez! Játékosuknak, Mile Máténak mielőbbi felépülést kívánok!

 

A hétvége további eredményei:

Debreceni EAC - Berettyóújfalui SE  3-0  (2-0)

Gól: Csörgő K. (2), Csák Zs.

Nagyhegyes KSE - Polgári VSE  9-3  (7-1)

Gólok: Tóth Sz.(2),Tóth I., Nagy K., Ungvári P., Varga D., Pallai Zs., Patócs R., Duró G. illetve Csorba T. (3)

Sárrétudvari KSE - Monostorpályi SE  3-2  (0-0)

Gól: Vass Á. (2), Szabó T. illetve Lakatos Zs., Tóth A.

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E - Hosszúpályi SE  4-0  (1-0)

Gól: Dávid T., Gyöngy T., Mertin D. (2)

Hajdúszoboszlói SE - DASE  0-2  (0-0)

Gól: Pázmándi D., Varga V.

Téglási VSE - Hajdúdorogi SE  0-2  (0-1)

Gól: Dálnoki Zs., Oláh T.

Nyíradony VVTK - Derecskei LSE  6-0  (5-0)

Gól: Vasas T.(2), Pataki E., Kiss I., Gyügyei Z., Takács A.

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.01.28. 19:30 Flamingo KLC - Levelek SE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 39 vendég böngészi