Ha egy ...

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „futball”

Ha egy üzlet beindul!

A szeles időben lejátszott mérkőzésen, a múlt hetihez hasonlóan, jó játékkal rukkoltunk elő.Ez ismételten győzelmet eredményezett, melyet egy újabb mesterhármasnak köszönhetünk.

Már az első félidőben mezőnyfölényt alakítottunk ki, de a helyzetecskék, helyzeteink kihasználatlanul maradtak. Nem így a hazaiak egyik ellentámadása, melyet a 44.percben Olajos Gergő révén abszolváltak.

A félidőben, edzőnk rendet tett a fejekben és ennek tudható be az, hogy a második 45 percben, még nagyobb elánnal vetették játékosaink bele magukat a játékba. Szerkezetet váltottunk, mely játékunkban is változást hozott és 62. percben pályára lépő Csizmadia Csaba, egy negyed óra alatt eldöntötte a találkozót. Kiss Lajos után, újabb mesterhármasnak örülhetünk, de egy dolog most sem sikerült. A múlt héthez hasonlóan, most is 11-est hibáztunk. Akkor Kiss Lajos , most Csizmadia Csaba Csaba hagyta ki a jogos büntetőt. Szerencsére ezek a "bakik" nem jelentettek gondot, de ezeket a 100%-os lehetőségeket illene kihasználni.

Mindent összevetve: Javuló játékkal,megérdemelt győzelemnek örülhetünk. A tabellán elfoglalt helyezésünket meg tudtuk szilárdítani.

Eredmény:

Hosszúpályi SE–Hajdúnánás GB. FK 1–3 (1–0)

100 néző Vezette: Gálfi F.(Berettyán Z., Kövér F.)

Hosszúpályi: Fejér G. – Kőnig A.(Bernáth L.), Rostás K., Rostás G., Kun Á., Apagyi R., Fábri D., Lovász V., Olajos G., Bencsik A., Bagi T. Edző: Darnai József.

Hajdúnánás: Tömöri A. – Fodor J., Péntek A.(Juhos L.), Berán B., Kondora K.(Takács Á.), Cservák T.(Mile M.), Kiss L., Fodor T.(Csizmadia Cs.), Tóth T., Zsuga Á., Papp R. Edző: Daróczi Péter.

Gól: Olajos G., illetve Csizmadia Cs. (3)

Jók: Olajos G., Fábri D., Lovász V., illetve Csizmadia Cs., Fodor J., Juhos L., Berán B.

Ifi: 1–5.

Darnai József: – Megérdemelt vendég győzelem született. Az első félidőben egyenrangú ellenfelek voltunk. A Hajdúnánás annyival volt jobb a mérkőzésen, amennyivel hosszabb volt kispadja. Szeretnék gratulálni a játékvezetői hármasnak a remek közreműködéshez!

Daróczi Péter: – Húsvét vasárnap megtört az idegenbeli rossz szériának, kicsit enerváltan játszott a csapat az első félidőben, aztán sikerült a félidőben 0–1-es hátránynál rendbe tenni a fejeket és a második félidőben nyújtott játékunkkal és Csizma mesterhármasának köszönhetően elhoztuk a három pontot Hosszúpályiból. Köszönöm ezt a sikert játékosaimnak! Sok sikert kívánok a Hosszúpályi együttesének a folytatáshoz!

Ma a mi találkozónkon kívül még egy meccset rendeztek, ezen:

Hajdúdorog SE–Sárrétudvari KSE 1–3 (0–1)

Gól

Juhász T., illetve Füleki B. (2), Szabó T.

Forrás:haon.hu

 

 

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.01.28. 19:30 Flamingo KLC - Levelek SE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 57 vendég böngészi