Folytatjuk-e?

Nyomtatás PDF

Képtalálat a következőre: „hosszúpályi SE- Hajdúnánás”

Az a kérdés: Az elmúlt hetek javuló játéka, kitart a szezon végéig, vagy csak fellángolás volt?

A Derecske elleni első 45 perc, valamint a DASE elleni hazai találkozó, már a régi időket idézte. Ezt a jó játékot kellene átmenteni ma délutánra és akkor sikerrel vehetnénk ezt a hétvégét is.

 

Ez azonban nem lesz egyszerű, hiszen a múlt héten nagy skalpot begyűjtő Hosszúpályi SE otthonában kellene maradandót alkotni.

Darnai József, a Hosszúpályi SE edzője a következőket nyilatkozta, a DEAC elleni győzelem és a Nánás elleni mérkőzés előtt:

A DEAC–Hosszúpályi mérkőzésen borult a papírforma a Szertár Sportbolt megye I. előző fordulójában. A bajnoki címre törő debreceniek nagy meglepetésre nem bírtak a táblázat hátsó régiójában helyet foglaló vendégekkel, akik 2–1-re győzedelmeskedtek. Érdekesség, hogy a hosszúpályiak első pontjaikat a cívisvárosban szerezték meg 2017-ben, Darnai József tanítványai ezt megelőzően hat pofonba futottak bele.

– Nagyon fegyelmezett volt a társaság, minden utasítást maradéktalanul betartottak a játékosok. Azt is megbeszéltük, hogy a teher nem a mi vállunkat nyomja, hiszen ellenfelünk célja az aranyérem. Az egész mérkőzésen stabilan védekeztünk, próbáltuk lassítani a játékot. A bajnokság egyik csúcspontjának nevezhetjük a debreceni összecsapást, de a Nánás otthonában elért októberi diadalunkról ugyancsak szép emlékeket őrzök. Sajnos a tavaszi szezont nem kezdtük valami fényesen, így kellett már ez a siker a lelkünknek. Hogy mi lehet a magyarázata a gyengébb rajtnak? Elég régóta vagyok már benne a sportban, de ilyen pocsék felkészülésen még nem mentem keresztül, mint amilyen télen volt. Nem tudtunk tesztmérkőzést vívni, így nem lepett meg az évkezdet. A holtszezonban ugyan két meghatározó ember távozott tőlünk, de öt új labdarúgóval bővült a gárda, így az őszi garnitúrához képest a mostani társaságot erősebbnek érzem. Jelentős korkülönbség van a csapat egyes tagjai között, ami olykor problémát okoz, de orvosoljuk majd ezt a gondot is – osztotta meg a Hajdú-bihari Naplóval Darnai József.

A hosszúpályiak a tizenkettedik pozícióból várják a folytatást, vasárnap 16 órától a hajdúnánásiakat látják vendégül a 23. játéknap keretében.

– A hétvégén sem lesz könnyű dolgunk, ám ha sikerül megismételnünk azt az összeszedett futballt, amit Debrecenben produkáltunk, lehet esélyünk a győzelemre. Nem vagyok híve a bunkerfocinak, a nyílt, őszinte futballt preferálom. Azért is lenne fontos a jó eredmény, mert ezután három idegenbeli fellépés vár ránk. A pontvadászatnak úgy vágtunk neki, hogy az első tíz között szeretnénk végezni. Reálisan nézve a helyzetünket a nyolcadik helyet is elérhetőnek gondolom. Több törzsszurkolója van az együttesnek, bár azt is meg kell jegyeznem, hogy a gyengébb sorozatunk miatt esést tapasztaltunk a nézőszámban. A településnek megye hármas alakulata is van, így a szurkolóinknak gyakran dönteniük kell, melyik egyletet biztatják a helyszínen – zárta mondandóját a rutinos szakvezető.

Forrás: HBN-BÁ

Mint ahogy edzőjük említette, a támadó futball híve és ismerve edzőnket, mi sem a bunkerfutballt fogjuk bemutatni. Ez egy nyílt sisakos, jó mérkőzést vetít elő,ahol reméljük, a végén mi örülhetünk majd a három bajnoki pontnak.

Ellenfelünk, a  13. pozícióból lépne előre. Az eddig lejátszott mérkőzéseken, 6 győzelmet, 4 döntetlent és 12 vereséget ért el, 40:65-ös gólarányuk mellé, 22 pontot értek el.

Legjobb góllövőik:  Rostás Gábor  10 és Bencsik András 8 találattal

Csapatunk, váltakozó sikerrel vívta meg a tavaszi fordulókat, de játékunk most kezd a helyes mederbe kerülni.

Kíváncsian várjuk, mire lesz elég játékunk, sikerül-e újabb fontos győzelmet aratni!

Utánpótlás szinten is hasonló a helyzet. A 12 helyen álló hazaiak fogadják, a 4. helyen álló csapatunkat. A győzelmi esély itt is adott, csak élni kell vele!

A találkozó kezdési időpontja: 2017.04.16.

U-19: 14:00

felnőtt: 16:00

A találkozókon, a Gálfi Flórián, Berettyán Zoltán, Kövér Ferenc játékvezetői hármas fog közreműködni.

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.01.28. 19:30 Flamingo KLC - Levelek SE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 50 vendég böngészi