Mesterhármas, győzelem!

Nyomtatás PDF

Kapcsolódó kép

Régen látott jó játékkal, Kiss Lajos mesterhármasának köszönhetően, három gólos győzelmet arattunk, a vendég DASE csapata ellen.

Edzőnk elmondása szerint,az elmúlt hetekhez képest jó játékot bemutatva (A Derecske elleni első félidőt átmentve), megérdemelt sikert értünk el, a  futballt játszani akaró debreceniek ellen. A jól előkészített pályánkon, játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket, bár a helyzeteinknek így is csak egy részét használtuk ki.

A fontos dolgokat, már az első félidő végére letudtuk, de a második 45 percben sem mondtunk le a további gólszerzés lehetőségéről. A helyzetek megvoltak, csak élni nem tudtunk velük. Sajnos, egy jogosan megítélt büntető is kihasználatlanul maradt, így nem tudtunk még nagyobb különbséget kialakítani.

Mindent összevetve: Fontos sikert könyvelhettünk el ma délután, de ennek akkor lesz értéke, ha a következő fordulókban is marad ez a jó játék!

Eredmény:

Hajdúnánás GB. FK–DASE 3–0 (3–0)

100 néző. Vezette: Dobi Zs.(Varga Gy., Jánvári T.)

Hajdúnánás: Tömöri A. – Takács Á. (Félegyházi Z.), Fodor J., Péntek A. (Tóth T.), Berán B., Juhos L.
(Cservák T.), Kondora K. (Csizmadia Cs.), Kiss L., Fodor T. (Mile M.), Zsuga Á., Papp R. (Kovács M.) Edző: Daróczi Péter.

Debrecen: Faragó Á. – Molnár B., Rácz N., Tornyai V., Pálmai Cs., Pázmándi D., Varga Cs. (Györfi Gy.), Jeney D., Varga V. (Dér I.), Dobos Á., Horváth P. Edző: Dér István.

Gól: Kiss L. (3)

Jók: Az egész csapat, Kiss L. a mérkőzés legjobbja.

Daróczi Péter: – Jól előkészített pályán a mai mérkőzésen csak a mérkőzéssel kellett foglalkoznunk, külső tényezők nem zavartak bennünket a játékban. Magabiztos és jó játékkal bebiztosítottuk a győzelmünket. Reméljük, hogy ez a teljesítmény a jövőben is kísérni fog bennünket, hogy a csapat mindig a szebbik arcát mutatja. Külön öröm számomra, hogy a Kiss Lali nagyon jó teljesítményt nyújtott és remélhetőleg megtaláltuk Újvári utódját. Pistianonak üzenem, hogy hiányzik a csapatnak. Sok sikert kívánok a DASE csapatának a folytatáshoz!

Dér István: – Nem értük el.

További vasárnapi eredmények:

Téglási VSE–Nagyhegyes KSE 0–1 (0–0)

Gól

Nagy K.

 


Nyíradony VVTK–Hajdúdorog SE 1–1 (0–1)

Gól

Kiss I., illetve Simicsku I.

Forrás:haon.hu

 

 

 

 

 

Következő mérkőzés


MLSZ Regionális Futsal Bajnokság 2019.01.28. 19:30 Flamingo KLC - Levelek SE

Lelátó képek

Facebook

Ki nézeget bennünket?

Oldalainkat 61 vendég böngészi